11-S, OMPLIM ELS CARRERS: LA INDEPENDÈNCIA SERÀ UNILATERAL O NO SERÀ

“11 de setembre, omplim els carrers d’independència”.
( JORDI MIRÓ )
Aquest 11 de setembre l’independentisme té una fita molt important, potser una de les fites més importants dels darrers anys. Aquest any els independentistes hem de demostrar que no ens hem mogut ni un mil·límetre d’on érem l’1 d’Octubre.

Hem de sortir al carrer i cridar ben fort que som aquí i som milers, desenes de milers, centenars de milers que volem la independència.

Ens volen fer creure que no som prou, que estem desmotivats, que ara no és el moment, que potser amb taules de diàleg ens donaran alguna cosa.

És molt important demostrar a Europa, i que el món vegi ben clar, que l’independentisme català és molt fort i no renunciarà mai a la llibertat de Catalunya, malgrat els missatges del govern espanyol a nivell internacional que el problema ja està resolt, els presos són al carrer i hi ha una taula de diàleg.

Omplim els carrers perquè sí que en som prou i estem més motivats que mai; si algú està cansat o desmotivat que es quedi a casa i no posi entrebancs, nosaltres seguim.

Omplim els carrers per demostrar que l’independentisme està més viu que mai i que segueix sent el moment de lluitar sense renúncies per la independència de Catalunya.

Omplim els carrers perquè estem convençuts que la independència serà unilateral o no serà.

Aquest dissabte, 11 de setembre, l’independentisme ha d’omplir Barcelona més que mai, al matí a l’acte del Fossar de les Moreres i a la tarda a la manifestació a la Plaça Urquinaona.

No hi podem faltar, per tots els que van votar l’1-O i van resistir la repressió, pels més de 3.000 represaliats, pels exiliats, la nostra presència serà la seva veu.
Informa:RACOCATALA.CAT (31-VIII-2021)

150 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: