L’ANC COM EL PAÍS: AVALL QUE VE BAIXADA ! ( RAMON SERRA )

( RAMON SERRA, editor )
Comprenc vol bé que tots estiguem preocupats per la situació actual, per combatre aquest maleït virus. Però faríem bé de no oblidar el virus espanyolista que no descansa mai.
Està molt bé que ara l’assemblea de l’ANC demani el vot als partits que es reafermin en la via unilateral per proclamar la independència. Però hauria estat millor que l’ANC hagués presentat un pla per defensar des de la ciutadania aquesta proclamació d’independència.Per exemple, milers de persones ocupant pacíficament el Parlament durant vuit o més dies si cal.O algú es pensa que cal tornar a fer els errors del passat? Cal una proclamació per part dels partits sense el poble al seu costat? Hem de veure de casa estant per televisió com l’Estat torna detenir els polítics? Què estem disposats a fer i sacrificar-nos per Catalunya? Aquesta és la pregunta del milió.
D’altra banda, això del cinquanta més u dels vots sembla la cançó enfadosa i ja fa pudor.Totes les eleccions,totes,les hem guanyades per més del cinquanta per cent. Les darreres autonòmiques per una diferència de 4’46%. Però si no voleu complicar-vos la vida amb números quan us diguin que els indepes només som el 48% de la població cal dir que els unionistes/ocupants només són el 41% d’acord amb les darreres eleccions autonòmiques. O sigui que menys dels 42% de la població desitja romandre a Espanya. Voleu uns números més clars? Hem de continuar lligats a Espanya si només ho volen el 41% de la ciutadania?
Continuem pel pendent per no saber llegir els resultats, per haver interioritzat el llenguatge espanyolista i per anar contínuament a votar com si s’hagués de començar sempre de nou. I no. A aquest pas anirem de victòria en victòria fins a la derrota final. Perdoneu-me, però algú ho havia de dir.
(24-3-2020)

388 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: