19.532 SIGNATURES VÀLIDES CONTRA JOSEP MARIA BARTOMEU

19.532. Aquest ĂŠs el nombre de signatures vĂ lides contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva. La Mesa del vot de censura ha finalitzat aquest divendres el procĂŠs d’anĂ lisi de les butlletes i, ara, tal com marquen els estatus del Barça, enviarĂ  un requeriment al club blaugrana perquè convoqui un referèndum en el qual la massa social culer tingui l’oportunitat de decidir si considera oportĂş o no posar punt final al mandat que es va iniciar l’any 2015. La xifra definitiva, tal com ha dit el precandidat i impulsor de la iniciativa Jordi FarrĂŠ, ĂŠs “demolidora”.

Definitiu! No hi ha qui ho aturi. 💪🏼💪🏼 Els resultats són demolidors!!
19.532 GRÀCIES!!!!!
💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️#NouImpulsBarça pic.twitter.com/nqUhHLF1W6

— Jordi Farré 🎗 (@JordifarreFcb) October 9, 2020
NomĂŠs 1.155 dels suports a favor de censurar Bartomeu han estat invalidats. El percentatge, de 5,58%, ha estat mĂŠs o menys el que es preveia. En aquest aspecte no hi ha hagut cap sorpresa i, d’aquesta forma, l’èxit del vot de censura, que ja forma part dels llibres d’història del Barça, ha estat incontestable. “No hi ha qui ho aturi”, ha considerat FarrĂŠ. En les pròximes hores, la Mesa hauria d’anunciar quina serĂ  la pregunta que es traslladarĂ  als socis –i quines opcions de resposta tindran– en una jornada mĂŠs que clau per al futur de l’entitat.

La polèmica de les cinc butlletes sospitoses
Primer, el Barça va filtrar que hi podia haver fins a 5.000 signatures sospitoses. Unes hores mĂŠs tard va transcendir que la directiva blaugrana havia denunciat a la GuĂ rdia Civil l’existència de 300 firmes presumptament falsificades. Al final, l’advocat de l’entitat culer ha explicat en una entrevista a RAC1 que l’equip de Bartomeu nomĂŠs ha identificat cinc butlletes amb autenticitat dubtosa i ha articulat la seva demanda al voltant d’aquestes. La Mesa del vot de censura ha descartat paralitzar la mociĂł fins que s’aclareixin els fets tal com van demanar els dos representants de la junta, Marta Plana i Jordi ArgemĂ­. De moment, el procĂŠs tira endavant. Entre els pròxims 10 i 20 dies hĂ bils, els socis dictaran sentència.
Informa:ELMON.CAT (9-10-2020)

135 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: