21 REGIDORS INDEPENDENTISTES SÓN POSSIBLES A BARCELONA

 

Hi ha una manera clara d’assegurar l’alcaldia independentista a la ciutat, i aquesta és sumant totes les candidatures independentistes. La suma que donen les últimes enquestes andorranes d’El Periódico és […]

 

 

 

Hi ha una manera clara d’assegurar l’alcaldia independentista a la ciutat, i aquesta és sumant totes les candidatures independentistes. La suma que donen les últimes enquestes andorranes d’El Periódico és molt clara, Maragall (9/10), Forn (5/6), Saliente (2/3) i Graupera (2) són majoria. Cap d’elles és llençar el vot.

Tot i que el diari espanyol El Periódico ho vol amagar barroerament, poques hores abans de l’inici de les votacions les enquestes donen 20/21 regidors independentistes. Una fita que l’independentisme té a tocar si vota en massa aquest diumenge: amb una majoria absoluta de regidors independentistes a Barcelona ja no tindríem excuses ni altres dependències per garantir un alcalde republicà i independentista.

Els votants de la ciutat de Barcelona tenen la paraula per fer-ho possible, ERC, JuntsxCat, CUP i BcnCapital permeten oferir una alternativa, encara que Ada Colau guanyi les eleccions.

21 regidors independentistes acaben amb la política frívola d’Ada Colau i en qualsevol possibilitat de pactes tripartits que, per activa o passiva, van donar suport al 155. Així, el projecte dels comuns passa a un altre estadi mentre els socialistes partidaris de la repressió són expulsats del poder a la capital de Catalunya de manera democràtica.

Diumenge ciutadans i ciutadanes de Barcelona teniu la immensa responsabilitat de convertir el govern de la ciutat en republicana i independentista i garantir que el camí cap a la República efectiva sigui més a prop i real. 21 regidors independentistes són possibles amb ERC, JuntsxCat, CUP i Barcelona és Capital.

Informa:LAREPUBLICA.CAT (24-5-2019)
453 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: