21 REGIDORS INDEPENDENTISTES S√ďN POSSIBLES A BARCELONA

 

Hi ha una manera clara d‚Äôassegurar l‚Äôalcaldia independentista a la ciutat, i aquesta √©s sumant totes les candidatures independentistes. La suma que donen les √ļltimes enquestes andorranes d‚ÄôEl Peri√≥dico √©s [‚Ķ]

 

 

 

Hi ha una manera clara d‚Äôassegurar l‚Äôalcaldia independentista a la ciutat, i aquesta √©s sumant totes les candidatures independentistes. La suma que donen les √ļltimes enquestes andorranes d‚ÄôEl Peri√≥dico √©s molt clara, Maragall (9/10), Forn (5/6), Saliente (2/3) i Graupera (2) s√≥n majoria. Cap d‚Äôelles √©s llen√ßar el vot.

Tot i que el diari espanyol El Periódico ho vol amagar barroerament, poques hores abans de l’inici de les votacions les enquestes donen 20/21 regidors independentistes. Una fita que l’independentisme té a tocar si vota en massa aquest diumenge: amb una majoria absoluta de regidors independentistes a Barcelona ja no tindríem excuses ni altres dependències per garantir un alcalde republicà i independentista.

Els votants de la ciutat de Barcelona tenen la paraula per fer-ho possible, ERC, JuntsxCat, CUP i BcnCapital permeten oferir una alternativa, encara que Ada Colau guanyi les eleccions.

21 regidors independentistes acaben amb la política frívola d’Ada Colau i en qualsevol possibilitat de pactes tripartits que, per activa o passiva, van donar suport al 155. Així, el projecte dels comuns passa a un altre estadi mentre els socialistes partidaris de la repressió són expulsats del poder a la capital de Catalunya de manera democràtica.

Diumenge ciutadans i ciutadanes de Barcelona teniu la immensa responsabilitat de convertir el govern de la ciutat en republicana i independentista i garantir que el cam√≠ cap a la Rep√ļblica efectiva sigui m√©s a prop i real. 21 regidors independentistes s√≥n possibles amb ERC, JuntsxCat, CUP i Barcelona √©s Capital.

Informa:LAREPUBLICA.CAT (24-5-2019)
399 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: