35è DIA DE PROTESTES POSTSENTÈNCIA: ELS CDR TALLEN LA MERIDIANA I LA GRAN VIA

Trenta-cinc dies després que es fes pública la sentència del procés, les protestes no s’aturen. El vespre d’aquest diumenge, els CDR han optat per tornar a tallar la Gran Via -tallant també el trànsit de la plaça de les Glòries- i l’avinguda Meridiana, la qual s’ha vist afectada cada dia sense excepció.

Com és habitual en aquest tipus d’accions, els conductors que passaven per aquests carrers en el moment del tall han hagut de fer marxa enrere i mirar de trobar una altra via per on seguir el seu camí. Els concentrats han llançat consignes a favor de la llibertat dels presos polítics i contra la repressió de l’Estat espanyol.

Comença el tall a Glòries pic.twitter.com/oDEEZjryUl

— Walls (@Walls77651179) November 17, 2019
Més tard, desenes de persones han aparegut al carrer València i han iniciat una marxa de protesta tallant els carrers Dos de Maig i Aragó al seu pas mentre reclamaven la llibertat dels presos i reivindicaven la independència de Catalunya. Finalment, s’han unit al tall de les Glòries.

A les 20:30h els concentrats de la Meridiana han celebrat una assemblea, fet que mostra la consistència que va prenent aquest moviment cada dia que passa.
Informa:ELNACIONAL.CAT (16-11-2019)

388 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: