41 MORTS: “M’IMPORTA UN RAVE LES BANDERES I FRONTERES” (TORRA )

Avui hi ha hagut 41 morts a Catalunya,23 més que ahir. Per tot plegat el president de la Generalitat Quim Torra ha fet unes declaracions a TV3 on ha esclatat i ha demanat un cop més que Catalunya sigui confinada.

“M’importa un rave en aquests moments les banderes i fronteres, m’importa la salut i la vida de les persones”. El president de la Generalitat, Quim Torra, s’ha pronunciat amb aquesta contundència aquest vespre després d’anunciar que, davant la impossibilitat de parlar amb el cap de l’executiu espanyol, Pedro Sánchez, li ha enviat una carta demanant el confinament de Catalunya.

El president ha explicat que aquest vespre ha pogut parlar amb el ministre de Sanitat, Salvador Illa, el qual li ha dit que estudiaran la proposta. “L’hi he tornat a insistir amb vehemència que aquesta és la millor mesura”, ha explicat Torra en declaracions a TV3.

En la carta, que encapçala amb un senyor Sánchez, el president recorda al cap de l’executiu espanyol que el Govern ha dictat una ordre de confinament de Catalunya, que es va enviar al govern espanyol perquè fos publicada i tingués plens efectes.

“Atès que encara no hem rebut resposta de cap tipus a la petició, em veig obliga a reiterar-li, amb especial insistència, la nostra sol·licitud a la vista de l’evolució a Catalunya de la crisi sanitària que partim”, afegeix a més de mostrar el conveni.

Torra, que es troba aïllat després de donar positiu a la prova del coronavirus, ha explicat que té tos, sent el pit oprimit i no té febre.

Seguirà ampliació

276 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: