60 EURODIPUTATS DENUNCIEN EL TRACTE ESPANYOL ALS PRESOS POLÍTICS

Més de seixanta eurodiputats han signat una carta`en quÚ interpel·len la Comissió Europea i el Consell Europeu davant la situació a les presons per la pandÚmia de coronavirus.

Els signants adverteixen que la salut i els drets fonamentals dels detinguts no es poden oblidar al si de la UE i ho fan després que el Tribunal Suprem i les juntes de les presons hagin denegat el confinament a les seves llars reclamat pels presos polítics catalans.

La carta l’ha promoguda la diputada ecologista belga Saskia Bricmont i ha rebut el suport conjunt dels eurodiputats catalans de JxCat i ERC: el president a l’exili, Carles Puigdemont, Toni ComĂ­n, Clara PonsatĂ­ i Diana Riba.

Carles Puigdemont
✔
@KRLS
He signat conjuntament amb @toni_comin, @ClaraPonsati i @DianaRibaGiner la carta de l’eurodiputada @bricmontsaskia i 60 eurodiputats mĂ©s. L’estat espanyol no segueix les recomanacions de l’ONU ni del Consell d’Europa i posa en risc la salut dels presos polĂ­tics.

t this

Saskia Bricmont đŸ‡ȘđŸ‡ș
✔
@bricmontsaskia
Together with 60 fellow MEPs, we ask the @EU_Commission and @EUCouncil to act on the situation in prisons #covid19, health and fundamental rights of detainees should not be forgotten. Measures to protect prisonners and staff, as well reducing overcrowding should be priority.

Informa:ELNACIONAL.CAT (4-4-2020)

198 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: