A CATALUNYA JA HI HA 82 MORTS PEL CORONAVIRUS

La Conselleria de Salut ha informat que en les últimes hores s’han confirmat 568 positius nous de coronavirus a Catalunya i el nombre d’infectats s’enfila fins al 3.270 casos. Del total de casos acumulats fins ara han mort amb la Covid-19, un total de 82 persones, totes amb patologies prèvies. La xifra de morts respecte les dades aportades ahir dimecres suposa que aquest dijous han mort amb coronavirus 27 persones, la xifra més alta fins ara.

Pel que a l’increment de casos positius, el nombre és inferior al del dia anterior, 568 contra 836, cosa que suposa un augment del 21,02%. Del total d’infectats, 98 estan en estat greu. A més, del nombre total d’afectats arreu del país, 384 són professionals sanitaris. Des de l’inici de l’epidèmia de coronavirus, s’han comptabilitzat fins avui un total de 82 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19 a Catalunya.

Mort un jove de 21 anys de Badia del Vallès
De les noves morts registrades, una correspon a un jove de només 21 anys, que ha mort aquest dijous amb coronavirus. Es tracta d’un noi de Badia del Vallès que tenia un alt grau de dependència i un estat de salut amb factors de risc. Ha mort a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, on estava ingressat. L’Ajuntament de la ciutat ha informat de la defunció mitjançant un comunicat on ha transmès el seu condol a la família del difunt.

207 positius a Igualada, 91 d’ells professionals sanitaris
A Igualada, Salut ha confirmat un un total acumulat de 207 positius de coronavirus des que es va declarar el brot. Set persones estan greus i 24 han mort amb la Covid-19, 9 més respecte les defuncions comunicades ahir. Del nombre total de casos del brot d’Igualada, 91 són professionals sanitaris.

D’altra banda, la Conselleria de Salut també ha informat que fins a les 19 hores d’aquest dijous, unes 170.000 persones d’arreu de Catalunya han bolcat informació del seu estat de salut a l’aplicació StopCovid19Cat, disponible des d’ahir al vespre per als diferents sistemes operatius de dispositius mòbils.
Informa:ARA.CAT (19-3-2020)

214 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: