ABASCAL: ” EL BARÇA ÉS UN INSTRUMENT POLÍTIC AL SERVEI DE LA SECESSIÓ “

Santiago Abascal continua en la seva línia polèmica just en la setmana decisiva de les eleccions. Cada vegada que parla en diu una de més grossa i no decep aquells que esperen que surti a mossegar parlant de política, de Catalunya o del que faci falta. L’última relliscada voluntària ha estat atacant Catalunya i el Barça.

L’últim discurs propagandista d’Abascal ha estat amb Susanna Griso fent un cafè a Espejo Público. El líder de Vox també ha parlat d’esport i del Barça, sempre amb la intenció de separar-ho de la política, tal com ell ha demostrat que no compleix.

“La directiva del Barça ha volgut que sigui més que un club, que sigui un instrument polític al servei de la secessió. M’agradaria que això canviés. És un club espanyol formalment, però no vol actuar com a tal”, ha assegurat Abascal. Unes declaracions que no desentonen amb el seu discurs d’ultradreta i afegeix dient que “m’agradaria que l’esport fos esport i la política fos política”.

Sobre una possible final de Champions en què el Barça sigui protagonista, Abascal, madridista confés, ha afirmat que “la viuré amb distància. No tindria passió. Tant me fa”. Però també ha dit que “alguns utilitzarien aquest moment contra Espanya en les celebracions i això em fa molta pena. Sobretot pels aficionats que tenen per tot Espanya”.
Informa:ELNACIONAL.CAT (22-4-2019)

707 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: