ABASCAL HO ADMET: ” ELS INDEPENDENTISTES VAN GUANYANT “

El lĂ­der de Vox, Santiago Abascal, no es troba gaire animat. En un tuit d’aquest diumenge, el dirigent d’extrema dreta ha valorat l’acte del Consell per la RepĂșblica celebrat ahir a PerpinyĂ  (Catalunya Nord) de la segĂŒent manera: “Siguem realistes, estan guanyant”.

“Puigdemont estĂ  cridant des de França a la guerra civil a Catalunya. I ho fa desprĂ©s d’ordenar al govern de SĂĄnchez que alliberi els colpistes. Siguem realistes, estan guanyant. Siguem ferms, mai venceran”, ha comentat Abascal.

Santiago Abascal
✔
@Santi_ABASCAL
· 3h
Puigdemont estå llamando desde Francia a la guerra civil en Cataluña. Y lo hace después de ordenar al gobierno de Sånchez que excarcele a los golpistas. Seamos realistas, van ganando. Seamos firmes, nunca vencerån.

Santiago Abascal
✔
@Santi_ABASCAL
Este insulto de autoridades francesas, recibiendo a un delincuentes fugado, se produce porque Pedro SĂĄnchez ha legitimado a esos golpistas, de los que depende su gobierno. Y lo ha hecho con reuniones bilaterales con un presidente inhabilitado ÂżCĂłmo reprochar ahora algo a Francia?

Pel que fa a la rebuda per part de l’alcalde de PerpinyĂ  al president a l’exili, Carles Puigdemont, Abascal tampoc s’ha estat de carregar-hi. “Aquest insult d’autoritats franceses, rebent un delinqĂŒent fugit, es produeix perquĂš Pedro SĂĄnchez ha legitimat aquests colpistes, dels quals depĂšn el seu govern”, ha explicat.

Ara bĂ©, Abascal no ha volgut enfrontar-se directament amb un Estat com França i ha donat la culpa al president del govern espanyol, Pedro SĂĄnchez. Segons el lĂ­der ultra, SĂĄnchez ha “legitimat els colpistes amb reunions bilaterals amb un president inhabilitat”. “Com retreure ara alguna cosa a França?”, s’ha excusat.
Informa:ELNACIONAL.CAT (1-3-2020)

298 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: