ABASCAL HO ADMET: ” ELS INDEPENDENTISTES VAN GUANYANT “

El líder de Vox, Santiago Abascal, no es troba gaire animat. En un tuit d’aquest diumenge, el dirigent d’extrema dreta ha valorat l’acte del Consell per la República celebrat ahir a Perpinyà (Catalunya Nord) de la següent manera: “Siguem realistes, estan guanyant”.

“Puigdemont està cridant des de França a la guerra civil a Catalunya. I ho fa després d’ordenar al govern de Sánchez que alliberi els colpistes. Siguem realistes, estan guanyant. Siguem ferms, mai venceran”, ha comentat Abascal.

Santiago Abascal
✔
@Santi_ABASCAL
· 3h
Puigdemont está llamando desde Francia a la guerra civil en Cataluña. Y lo hace después de ordenar al gobierno de Sánchez que excarcele a los golpistas. Seamos realistas, van ganando. Seamos firmes, nunca vencerán.

Santiago Abascal
✔
@Santi_ABASCAL
Este insulto de autoridades francesas, recibiendo a un delincuentes fugado, se produce porque Pedro Sánchez ha legitimado a esos golpistas, de los que depende su gobierno. Y lo ha hecho con reuniones bilaterales con un presidente inhabilitado ¿Cómo reprochar ahora algo a Francia?

Pel que fa a la rebuda per part de l’alcalde de Perpinyà al president a l’exili, Carles Puigdemont, Abascal tampoc s’ha estat de carregar-hi. “Aquest insult d’autoritats franceses, rebent un delinqüent fugit, es produeix perquè Pedro Sánchez ha legitimat aquests colpistes, dels quals depèn el seu govern”, ha explicat.

Ara bé, Abascal no ha volgut enfrontar-se directament amb un Estat com França i ha donat la culpa al president del govern espanyol, Pedro Sánchez. Segons el líder ultra, Sánchez ha “legitimat els colpistes amb reunions bilaterals amb un president inhabilitat”. “Com retreure ara alguna cosa a França?”, s’ha excusat.
Informa:ELNACIONAL.CAT (1-3-2020)

393 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: