ABASCAL QUALIFICA TORRA DE ” CANALLA TRAÏDOR” PEL CONFINAMENT

El líder de Vox, Santiago Abascal, ha demanat la detenció del president de la Generalitat, Quim Torra, per haver decretat el confinament de tota Catalunya i “obstaculitzar amb això les decisions nacionals” davant la crisi del coronavirus.

Concretament, el líder de Vox ha assegurat a través de Twitter que “el canalla traïdor de Torra utilitza aquesta emergència tràgica per a prendre decisions il·legals, tancant Catalunya com si fos seva”. Cal recordar que ha Abascal és un dels dirigents de Vox infectats pel coronavirus per haver estat en contacte, entre d’altres amb Ortega Smith a Vistalegre, el primer infectat de la formació d’ultradreta.

Santiago Abascal
✔
@Santi_ABASCAL
El canalla traidor de Torra utiliza esta emergencia trágica para tomar decisiones ilegales, cerrando Cataluña como si fuera suya. El gobierno debería detener de inmediato a cualquier cargo público que dificulte la lucha contra la pandemia obstaculizando las decisiones nacionales

Ara bé, Abascal no només ha demanat la detenció de Torra, sinó que encara ha anat més enllà i ha exigit al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, detenir immediatament a qualsevol càrrec públic “que dificulti la lluita contra la pandèmia obstaculitzant les decisions nacionals”.
Informa:ELNACIONAL.CAT (14-3-2020)

485 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: