ACTIVITATS DE L’ANC A TOT DRAP: AVUI, VOTACIONS A LES CAMBRES DE COMERÇ

Avui s’han iniciat les votacions telemàtiques a les cambres de comerç. És molt important que, si tens dret a vot, l’exerceixis per la candidatura Cambres: Eines de País. Cal que la cambra es converteixi precisament en això, una eina més de país, a favor de les seves empreses, allunyada dels poders de l’Estat, i amb una visió nacional i compromesa amb el procés cap a la independència. I això només ho aconseguirem si la candidatura Cambres: Eines de País és la més votada.

Fins al 7 de maig a les 09 h podràs votar telemàticament. Cal que ho facis al mateix ordinador on tens el certificat digital instal·lat. Has d’accedir al web de les cambres de Barcelona, Terrassa, Sabadell o Manresa, depenent d’on estiguis inscrit, i votar.

I el 8 de maig, podràs exercir el teu dret a vot presencialment, amb el teu DNI o passaport, si ets persona física; o amb els poders del representant i el DNI, si ets persona jurídica. Aquell dia podràs fer-ho a la seu de la Cambra de Comerç de Barcelona (i les delegacions comarcals), i a la de Terrassa, Sabadell i Manresa.

Si tens dubtes, pots consultar el web tuvotestucomptes.cat, enviar un correu electrònic a socempresa@assemblea.cat o trucar al 693 057 899.
El teu vot és decisiu per fer de les cambres un espai democràtic i independentista!

Demà, t’esperem davant de la Delegació del Govern espanyol
Divendres, 3 de maig, a les 19 h, ens concentrarem davant de la Delegació del Govern espanyol a Barcelona, a la cruïlla del carrer Mallorca amb Roger de Llúria, per denunciar la prohibició de la Junta Electoral Central al president Carles Puigdemont i als consellers Toni Comín i Clara Ponsatí de presentar-se a les eleccions europees. Ho farem sota el lema “Pels drets civils i polítics: prou manipulació electoral”. Consulta la teva territorial, perquè hi ha diferents mobilitzacions arreu del territori.

Diumenge, la nostra Assemblea General
I per acabar, et recordem que aquest diumenge celebrem la setena Assemblea General, on decidirem cap a on ha d’anar l’Assemblea Nacional Catalana. Si ets soci o sòcia de l’ANC i encara no t’hi has inscrit, no esperis a última hora. Fes-ho aquí, i consulta els documents que es debatran a la pàgina web de l’Assemblea.

Treballem sense parar #CapALaIndependència!

Secretariat Nacional
Assemblea Nacional Catalana (2-5-2019)

501 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: