ADEU, COMUNS, ADEU: NO TÉ CAP JUSTIFICACIÓ EL PAPER D’AINA VIDAL, NÚMERO 1 PER BARCELONA

“Adeu, comuns, adeu”.
No té cap justificació el paper de la cap de llista per Barcelona, Aina Vidal.
(JOAN VALL)

Tercera i definitiva. Se l’empassa quatre dies després d’haver-lo posat sobre la taula. La candidata de Sumar, Aina Vidal, ho deixa clar l’endemà d’engargallar-se el gripau a Cornellà en el míting amb Yolanda Díaz. El referèndum d’autodeterminació no és una opció. No és el que Catalunya necessita. Ara no toca. La polèmica s’ha acabat i amb el resultat que vèiem venir. On van dir blanc, diuen negre, però continuen dient blanc perquè també sempre han dit negre al mateix temps que deien blanc. Queda clar? Està entès?

El blanc (referèndum d’autodeterminació) el mantenen per al programa de la seva formació, i el negre (referèndum sobre l’acord de la taula de diàleg entre governs) és el de Sumar, al qual ells s’han incorporat i que és el que de veritat compta, perquè el seu no el presenten enlloc. Però això sí: ells són al mateix lloc que sempre. Aina Vidal ho proclama amb fermesa i la cara ben alta. Mantenen el referèndum d’autodeterminació, el guarden al calaix i se subroguen al programa de Sumar perquè “els catalans necessiten un nou acord territorial entre governs i que es pugui votar”.

Divendres em preguntava com pretenen que digerim el paperot dels de Colau a l’Ajuntament i la idea d’entaular el referèndum amb alegria? Sentir Colau dir que la Díaz no sabia de què va ho situava en les mentides de l’esquerra caviar. El paper d’Aina Vidal d’ahir no té justificació i només una resposta. Adeu, comuns, adeu.
Informa:ELPUNTAVUI.CAT (27-VI-2023)

100 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: