ADVERTÈNCIA DE CANADELL A ERC SOBRE EL PACTE AMB EL PSOE

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha avisat ERC que si accepta la proposta final del PSOE per a la investidura del president espanyol en funcions, Pedro Sánchez, “haurà d’explicar molt bé”.

Joan Canadell
@jcanadellb
Si això acaba així, @Esquerra_ERC haurà d’explicar molt bé.
No veig enlloc:
1-El reconeixement del dret d’autodeterminació dels catalans
2-L’alliberament dels presos polítics i reconeixement de la seva innocencia
3-El reconeixement del deute en infraestructures de 45.000 M€ https://twitter.com/naciodigital/status/1211350473351061505 …

Aquest diumenge diversos mitjans afirmaven que l’acord entre el PSOE i ERC és imminent i, per tant, seria possible fixar la sessió d’investidura entre el 2 i el 5 de gener, tal com volia el govern espanyol. Per la seva banda, els republicans reconeixen que estan estudiant la proposta de Sánchez, però deixen per al mes de gener la decisió definitiva que ha de prendre el seu consell nacional.

En el cas que finalment es produeixi l’acord, el president de la Cambra de Comerç exigirà a ERC una sèrie de qüestions que, ara per ara, no veu a l’acord: “El reconeixement del dret d’autodeterminació dels catalans. l’alliberament dels presos polítics i reconeixement de la seva innocència i el reconeixement del deute en infraestructures de 45.000 milions d’euros”.
Informa:ELNACIONAL.CAT (30-12-2019)

245 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: