AGRESSIÓ ESPANYOLISTA A UNA NOIA LIBANESA PER DUR EL LLAÇ GROC

Una noia libanesa ha rebut avui l’empenta d’un espanyolista quan tornava a casa, perquè portava el llaç groc, segons ha denunciat a la xarxa. Ha indicat que l’individu ha fet l’agressió mentre cridava “Viva España”. La noia, que es diu Nadine Abi-Saleh, ha respost amb tranquil·litat i ha fet una abraçada a l’espanyolista.

“Avui tornant a casa m’ha donat una empenta un home, dient-me ‘Viva España’. Li he tornat l’empenta amb una abraçada i li he dit: ‘Esclar! Viva España i vive la France aussi! Nosaltres no tenim problemes amb els països veïns’. Quan ho entendran?”, ha indicat.

Nadine Abi-Saleh 🎗🎗🎗🎗🎗🎗🎗🎗🎗
@nadijn
Hoy volviendo a casa, me ha empujado un hombre, diciéndome Viva España. Le he devuelto el empujón con un abrazo y le he dicho: “Claro! Viva España y Vive la France aussi! Nosotros no tenemos problemas con los païses vecinos.” Cuando lo entenderán?

Nadine Abi-Saleh 🎗🎗🎗🎗🎗🎗🎗🎗🎗
@nadijn
Emocionada de participar en la Diada #11STV3

“Estic eufòrica i molt contenta per celebrar la Diada amb els catalans que m’han acollit de manera afectuosa quan vaig haver de sortir del meu país! Gràcies a tots vosaltres per haver-me fet sentir com a casa des del meu primer dia a Catalunya”, ha afegit.

Nadine Abi-Saleh 🎗🎗🎗🎗🎗🎗🎗🎗🎗
@nadijn
Je suis euphorique aujourd’hui et très contente de célébrer la Diada avec les Catalans qui m’ont si chaleureusement accueillis quand j’ai dû quitter mon pays! Merci a tot vosaltres per haver-me fet sentir com a casa des del meu primer dia a Catalunya.

ATAC ESPANYOLISTA A ADA PARELLADA

La xef Ada Parellada ha patit avui un atac espanyolista contra el seu restaurant després que ahir va protagonitzar un dels parlaments al final de la manifestació de la Diada. Alguns unionistes han utilitzat el Tripadvisor per intentar desprestigiar el seu establiment, amb comentaris barroers.

La mateixa Parellada ha comunicat els fets a la xarxa, recordant que les agressions es repeteixen periòdicament. “Estic fins als nassos. Cada vegada que defenso públicament els meus ideals, legítims, i sense atacar ningú, ens cauen crítiques ferotges a Tripadvisor i a Google Business. Són de persones que no han vingut mai a Semproniana. De debò creuen que així ens descoratjaran? Potser…”, ha indicat visiblement molesta.

Estic fins els nassos. Cada vegada que defenso públicament els meus ideals, legítims, i sense atacar a ningú, ens cauen crítiques ferotges a @TripAdvisor i a Google Business. Són de persones que no han vingut mai a Semproniana. De debò creuen que així ens descoratjaran? Potser… pic.twitter.com/Rtph2NtKw9

— Ada Parellada (@adaparellada) September 12, 2019
Aquesta va ser la intervenció d’Ada Parellada al costat de l’advocat Jordi Domingo, la cineasta Isona Passola, el cantant Francesc Ribera i el cantautor Lluís Llach.

⬛️⬜️🎥 Hem après que ens necessitem a totes i a tots per poder avançar. És hora d’arremangar-nos i fer política col·lectivament.
👇 Recupera la intervenció de Carme Sansa, @JordiDomingoGM, @adaparellada, @isonapassola, @francescribera i @lluis_llach. #11SObjectiuIndependència pic.twitter.com/jnh6wGC68n

Informa:ELNACIONAL.CAT (12-9-2019)

336 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: