AIXÍ ES VAN INFILTRAR POLICIES ESPANYOLS EN LES CONCENTRACIONS DEL CDR

Dissabte a la nit, un grup d’encaputxats va sortir d’un supermercat del carrer AragĂł i va entrar corrent dins les furgonetes del CNP. Portaven un detingut emmanillat.

La sortida del supermercat es va gravar en vĂ­deo i prĂ cticament s’ha fet viral. Però, què hi ha darrere aquestes imatges?

La policia espanyola admet a ElNacional.cat que tenen agents de paisĂ , policia secreta, entre els manifestants. SĂłn agents del CNP que s’infiltren en manifestacions per poder detectar els que provoquen aldarulls i poder-los detenir. Es vesteixen per a cada ocasiĂł. Per tant, aquests dies a Barcelona van amb l’estètica dels manifestants i porten jerseis amb caputxa.

Dissabte a la nit, durant els incidents al centre de Barcelona, un grup d’aquests agents va perseguir un dels manifestants que, segons fonts policials, “estava actuant de manera violenta”. El van detenir a la porta d’un supermercat del carrer AragĂł. Va ser allĂ  on van detectar que se’ls acostava un grup de CDR. “Es van avisar per Whatsapp”, diuen les mateixes fonts. I va ser quan es van refugiar dins el supermercat.

Dins, amb el detingut ja emmanillat, van fer abaixar la persiana als dependents de l’establiment i van demanar reforços al CNP. Al cap d’uns minuts, van arribar diverses furgonetes que es van endur el detingut i els mateixos agents secrets. Aquesta sortida ĂŠs la que reflecteixen les imatges, que van disparar les alarmes sobre els infiltrats policials.

El detingut el van portar directament a dependències policials i desprĂŠs al jutge. En el transcurs de fer les diligències que han d’aportar al jutge i per poder argumentar què feien amb el detingut dins un supermercat i acreditar que el van detenir al carrer i posteriorment el van entrar a l’establiment, la policia ha demanat les imatges del supermercat. Però les cĂ meres interiors no van gravar l’escena. O almenys això ĂŠs el que han dit els propietaris de l’establiment a la policia. Fonts del CNP asseguren que demanar les imatges ĂŠs un trĂ mit habitual que es fa en aquest tipus de diligències per acreditar què van fer amb l’arrestat des del primer moment de la detenciĂł.
Informa:ELNACIONAL.CAT (28-10-2019)

258 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: