AIXÒ ÉS EL “DIÀLEG”: ” HABLA EN ESPANYOL, PIQUÉ, HIJO DE PUTA…”

Repugnants missatges catalanòfobs a Gerard Piqué per dir adeu al Barça en català
Odi a twitter contra Piqué: “Habla en español hijo de puta, sinvergüenza cornudo hablando en catalán, un idioma de mierda…”
(MARC VILLANUEVA )

Gerard Piqué diu adeu. Subtitulat adiós i goodbye. Literalment. El vídeo impecable que han preparat a la seva empresa, Kosmos, podria estar nominat al millor Curtmetratge, és un prodigi de contenció i emoció. Ho té tot. Fins i tot té subtítols al castellà i a l’anglès, dues llengües de les més parlades al planeta, dues bones eines per arribar a més culers. Però Piqué tenia clar que era una carta adreçada als culers i els parla en l’idioma que sempre els parla, la seva llengua materna, el català. En ple 2022 això encara és polèmic a les xarxes. La catalanofòbia no perd mai l’oportunitat de fer el ridícul. Molts tuitaires s’han dedicat a posar a parir Gerard Piqué per acomiadar-se del futbol en català. És, sense dubte, el vídeo en català més vist de la Història. Té més de 100 milions de visionats en menys d’un dia. Això és el que molesta als fatxes. Ell passa de tot, així sortia del pàrking del seu pis de Muntaner, per la porta del carrer Santaló:

En Blau ha fet una recopilació de l’odi que vomiten els tuitaires monolingües i mononeuronals contra el Piqué trilingüe, el que ha jugat, per ordre creixent, a Saragossa, Manchester, Selecció espanyola, Selecció catalana i Barça. El detesten per català, per catalanista, per desacomplexat, per intel·ligent, per ser més llest que tots, per guapo i per tenir molt d’èxit. I com que no li poden retreure els títols, la família, els negocis o les neurones, li retreuen que parli en la llengua que li surti dels nassos

Ridícul d’Inda, no sap que Piqué va plegar: “Es indepe, que deje la Selección”

El súmmum de la catalanofòbia el va televisar La Sexta: Eduardo Inda va exigir que Piqué deixés la Selecció espanyola… quan ja ho havia fet 8 mesos enrere. El presentador Iñaki López advertia parlant del judici al procés: “Vamos a escuchar a alguien que no es político, Gerard Piqué, que tiene mucha influencia en Catalunya”. Eduardo Inda evacuava la seva habitual porqueria dient a Shakira “es su mujercita”. Inda esdevé ell mateix una fake new davant tot Espanya.

El director del digital ultra convidava Piqué a abandonar la Selecció Espanyola de futbol (!), cosa que el central del Barça ja havia fet feia 8 mesos. Estiu de 2018, un cop acabat el Mundial. La Sexta Noche ja no era un programa d’actualitat sinó de fake news. Inda: “En la vida hay que tener coherencia. El señor Piqué, que es tan independentista, considera que Cataluña es una nación. Entonces qué cojones haces forrándote con la Selección. Y que su mujercita pague a Hacienda. Piqué no es el tío más intelectual del mundo mundial, sabe de fútbol, no de Derecho constitucional. Que opine de fútbol”. Ho diu l’individu amb un intel·lecte que no sabia que Piqué ja havia plegat de la roja. Catalanofòbia, ignorància i estupidesa van sempre agafades de la mà.
Informa:ELNACIONAL.CAT (4-XI_2022)

119 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: