AL PRESIDENT TORRA SE L’HA DEIXAT SOL DES MINUT 1.UNA VERGONYA

“L‚Äôinhabilitaran? S√≠?”
Al president, l‚Äôhan deixat ‚Äúsol i de dol‚ÄĚ des del minut 1. Una vergonya!
JOAN VALL CLARA
Joa¬≠quim Torra, el 131√® pre¬≠si¬≠dent de la Gene¬≠ra¬≠li¬≠tat, √©s tos¬≠sut i de cri¬≠te¬≠ris clars i pro¬≠pis. Sort n‚Äôhem fet, de la for¬≠ta¬≠lesa del seu car√†cter per¬≠so¬≠nal, en aquesta legis¬≠la¬≠tura del coi de govern efec¬≠tiu i la reme¬≠nada uni¬≠tat estrat√®gica entre socis de govern! L‚Äôuni¬≠o¬≠nisme i l‚Äôuni¬≠o¬≠nisme emmas¬≠ca¬≠rat (cive¬≠tista, inter¬≠me¬≠di¬≠ari, equi¬≠dis¬≠tant, nego¬≠ci¬≠a¬≠dor, pont aeri, ter¬≠cera via, neo¬≠au¬≠to¬≠no¬≠mista i mode¬≠ra¬≠dor) han vol¬≠gut cons¬≠truir el relat del ‚Äútite¬≠lla al ser¬≠vei d‚Äôun boig‚ÄĚ per√≤ no se n‚Äôhan sor¬≠tit.

El dijous 17 Torra entrar√† al Suprem per la vista del recurs d‚Äôapel¬∑laci√≥, i encara espe¬≠tar¬≠re¬≠llar√† dar¬≠rere seu la metra¬≠lla del foc amic i l‚Äôene¬≠mic sobre si s‚Äôhan de pac¬≠tar o no s‚Äôhan de pac¬≠tar alguns extrems abans no l‚Äôinha¬≠bi¬≠li¬≠tin i sobre la con¬≠vo¬≠cat√≤ria d‚Äôelec¬≠ci¬≠ons. Per√≤ per qu√® donem per fet que l‚Äôinha¬≠bi¬≠li¬≠ta¬≠ran? Quin nivell de ren¬≠dici√≥ i entrega √©s aquest? Com √©s que nom√©s fem sup√≤sits els uns i els altres sobre els cir¬≠cuits pos¬≠si¬≠bles despr√©s de la inha¬≠bi¬≠li¬≠taci√≥? On estem? Fins on hem arri¬≠bat? Com √©s que tot¬≠hom t√© clar que no hi ha argu¬≠ments per a la defensa? Ni de fons ni de forma? Est√† con¬≠dem¬≠nat abans d‚Äôentrar? A la pira p√ļblica sem¬≠bla que s√≠. √Čs la por?

El rea¬≠lisme del conei¬≠xe¬≠ment de l‚Äôespe¬≠rit de ven¬≠jan√ßa exhi¬≠bit fins ara? Tot hi deu fer, per√≤ els mem¬≠bres del Tri¬≠bu¬≠nal es deuen fre¬≠gar les mans amb el resul¬≠tat del judici p√ļblic paral¬∑lel. Ni els pro¬≠pis cla¬≠men la pre¬≠sumpci√≥ d‚Äôinnoc√®ncia. ‚ÄúSol i de dol‚ÄĚ des del minut 1. Una ver¬≠go¬≠nya!
Informa:ELPUNTAVUI.CAT (14-9-2020)

274 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: