ALBERT RIVERA, CADA COP MÉS AGRESSIU AMB TV3 I EL CONCERT BASC

El president de Cs, Albert Rivera, ha presentat aquest dissabte a Sevilla un decàleg de compromisos del partit taronja amb Espanya. El primer compromís de Rivera si governa després del 28-A és “acabar amb els privilegis dels nacionalistes”, ja que “la igualtat de tots els espanyols no es negocia”, afirma la formació. L’acte també ha servit per anunciar que en cap cas Albert Rivera indultarà els presos polítics que actualment estan sent jutjats.El document presentat per Rivera, molt centrat en Catalunya, també promet “acabar amb l’adoctrinament a les escoles”, una llei electoral per dificultar l’accés dels partits nacionalistes al Congrés amb un tall electoral del 3% o “l’equiparació salarial” de Guàrdia Civil, Policia Nacional i forces policials autonòmiques així com una “llei de llengües” per garantir que s’estudia el castellà a totes les aules. En relació a Euskadi, vol acabar amb el concert econòmic.

L’acte a Sevilla també ha servit per amenaçar a Vicent Sanchis a qui s’ha dirigit amb aquestes paraules: “Busqui’s un bon advocat perquè nosaltres no l’indultarem com farà Pedro Sánchez” Hem de recordar que tant Vicent Sanchis, director de TV3, com Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio, estan processats per desobediència al jutjat número 13 de Barcelona, el mateix que Núria Llorach, presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), i Martí Patxot, director corporatiu, comercial i de màrqueting de la CCMA.

Informa:LAREPUBLICA.CAT (13-4-2019)

N.de la R.

A Ciudadanos els hem d’agrair que gràcies als seu genocidi lingüístic ha fet despertar molta gent catalana .Ara també ha obert un nou front contra el concert basc, fet que semblava que no era a l’agenda d’ara, sobretot perquè Ciudadanos sembla que té alguna possibilitat de tocar la cuixa del poder al govern foral de Navarra.  Si realment Ciudadanos aconsegueix obrir un front de lluita a Catalunya i a Euskadi simultani voldrà dir que estem més a la vora de la independència que mai. Rivera, el gran promotor de la independència de Catalunya i d’Euskadi? Per llogar-hi cadires!

588 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: