ALBERT RIVERA, EXPULSAT DEL DESPATX D’ADVOCATS ON TREBALLAVA PER DROPO I GANDUL

El passat dilluns Albert Rivera va comunicar que abandonava el seu lloc al bufet d’advocats Mart√≠nez-Echevarr√≠a. La informaci√≥ es va fer p√ļblica al vespre, sense que les raons per les quals es trencava aquesta relaci√≥ laboral transcendissin en un primer moment. Segons el bufet, la decisi√≥ de Rivera els ha agafat per sorpresa, tant √©s aix√≠ que asseguren haver-se assabentat per la premsa. “La not√≠cia ha arribat despr√©s de diversos requeriments. Feia mesos que li exig√≠em un canvi”, ha assegurat un portaveu de la firma a El Espa√Īol. Per√≤, quin canvi demanaven a l’exl√≠der de Ciutadans? “El rendiment era nul”, critiquen des de l’empresa.

“No √©s que el pression√©ssim. Li deman√†vem una millora en tots els est√†ndards que fan que un despatx d’advocats sigui de qualitat. L’exig√®ncia era totalment raonable”, han afirmat fonts de l’empresa. Fonts del despatx tamb√© han declarat a El Confidencial: “La seva productivitat estava assolint nivells preocupants, molt per sota de qualsevol est√†ndard raonable”. Despr√©s de rebre la not√≠cia de la seva partida, la companyia ha intentat contactar amb Rivera, sense gaire √®xit. “Hem intentat posar-nos-hi en contacte, per√≤ no hi ha hagut manera”, ha assegurat. Durant el pas de l’exl√≠der de Cs pel bufet, aquest ha continuat creixent, per√≤ des de l’empresa es nega la vinculaci√≥ de Rivera amb aquest creixement. “√Čs un increment sostingut, fruit de quaranta anys de feina”, han sentenciat.
per Taboola

Acusacions d’incompliment de contracte

Albert Rivera deixa el despatx d’advocats Mart√≠nez-Echevarr√≠a nom√©s dos anys despr√©s de fer el salt de la pol√≠tica al sector privat. A la seva marxa se li suma la de Jos√© Manuel Villegas, qui va ser el seu n√ļmero dos a Ciutadans i que va seguir les passes de Rivera poc despr√©s que aquest aterr√©s al seu lloc de treball. Des dels entorns de cap dels dos es van donar explicacions en el primer moment de la sortida del bufet, per√≤ quan l’empresa ha assegurat estar sorpresa i han criticat la feina de Rivera, El Confidencial ha sabut que Rivera i Villegas van anunciar la seva decisi√≥ al CEO de la companyia dilluns a les 8:30 del mat√≠. Al¬∑legaven incompliment de contracte.

Per una banda, els dos exdirigents asseguren haver avisat l’empresa abans que es publiqu√©s als mitjans i, per l’altra, el motiu de la partida de tots dos seria culpa del despatx. Entre els incompliments en destaquen tres: no haver reconegut Rivera en el paper de primer executiu de Right Option SAP (societat amb qu√® opera el despatx) que se li va prometre, no haver-li concedit el 5% del capital d’aquesta societat i no haver-li abonat la variable promesa pels exercicis conclosos. Villegas al¬∑lega incompliments similars. En el seu cas s√≥n: no ser reconegut com a vicepresident de la mateixa societat, no rebre el 2% del capital d’aquesta i tampoc rebre la variable que li van prometre. Els dos exl√≠ders de Cs volen arribar a un acord amb el bufet, segons han expressat fonts del seu entorn.
Informa:E·LNACIONAL.CAT (8-2-2022)

79 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: