ALÇA, MANELA! LA FISCALIA INVESTIGA UN FAMÓS DE TV3 PER FER UNA BROMA SOBRE EL CASTELLÀ

La Fiscalia de Barcelona rep cada dos per tres denúncies d’entitats unionistes contra gags, esquetxos i bromes de programes de TV3. Totes acaben arxivades. Van perseguir judicialment Toni Soler i el seu Està passant per un gag de mossos i gossos.

Després van perseguir un personatge de ficció, inventat, del cambrer fictici de Versió RAC 1 “el senyor Bohigues” per una broma sobre els piolíns.

Ara van contra un dels participants d’un programa d’estiu sobre cuidar criatures, L’au pair. És el Mag Lari.

Inés Arrimadas va difondre el vídeo de la broma de Lari disfressat de calamar. L’il·lusionista va anar a passar el dia a casa dels Ralita, a Banyoles, una família de restauradors que tenen dos aprenents de mag: l’Olívia i en Grau. La casa es converteix en un escenari màgic on algunes de les joguines dels nens van prendre forma humana, com un calamar gegant.

“Soy el calamar gigante y vengo a comerme a la princesa, ha ha ha. Parlo en castellà perquè així semblo més dolent”. Com els personatges de dibuixos animats de la seva infància. Més blanc impossible. Però Arrimadas apunta i la Fiscalia ho admet a tràmit.

Posa un segell de “admitido” i ja veurem si hi ha delicte. Acabarà arxivat però ho li serveix a El Mundo per difondre porqueria de TV3:

El Mundo construeix un titular fals com si l’entrecomillat el digués un fiscal, I no, “Supone un acto de claro adoctrinamiento hispanófobo” ho sostenen els denunciants, l’entitat unionista i ultra Hablemos español.

Cada dia entren querelles fakes que acaben a la brossa però el diari dona l’aparença que ja està investigat i que el programa és infantil. Mentida, s’emetia a les deu de la nit i va adreçat a públic adult.

Qui adoctrina és El Mundo.

El 25 d’agost Hablamos Español presentava la denúncia del capítol emès el 17 d’agost. El tuit d’Arrimadas era del 20 d’agost. A la denúncia, segons va explicar l’ACN fa setmanes, volen que sigui delicte d’odi perquè “s’identifica amb el mal i amb el que és monstruós” l’ús del castellà.

Informa:ELNACIONAL.CAT (5-X-2021)
N.de la R.
Hi ha gent que té la pell molt fina i, sobretot, amb poc humor.En canvi, els catalans cada dia hem de suportar insults i no pas bromes pel fet de voler parlar la nostra llengua.Un cop més els botxins es converteixen en víctimes. No hi ha cop tenir el poder,oi?

163 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: