AMAZON PERMET VEURE SUBTITULADA EN CATALÀ “AMERICAN GODS “

Amazon permet veure subtitulada en llengua catalana una sèrie americana, concretament American gods. La sèrie es pot visionar en anglès i amb subtítols en català.

La decisió d’Amazon, presa fa temps, coincideix ara amb el vistiplau de Disney Plus d’anar incorporant també el català en la seva oferta en plataforma.

American gods és una sèrie fantàstica que repassa les tribulacions del protagonista en diverses mitologies, des dels vikings, als cristians, passant pel judaisme, l’Egipte faraònic o el budisme, entre d’altres. Està basada en la novel·la del mateix nom de l’escriptor anglès d’origen jueu Neil Richard Gaiman.

El protagonista de la sèrie, Shadow Moon, es troba en un món ocult on la màgia és real i els antics déus temen la irrellevància davant el creixent poder dels nous déus, que són la tecnologia i els mitjans de comunicació. Amb un gran pla per combatre aquesta amenaça mortal, un tal senyor Wednesday intenta unir els antics déus per defensar la seva existència i reconstruir la influència que han perdut, i Shadow ha de lluitar per aquest nou món i trobar el seu lloc.

La sèrie ha estat lloada pel seu estil visual i ha estat nominada als premis Emmy.
Informa:ELNACIONAL.CAT (11-6-2020)

284 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: