ANC: DEMÀ, CONCENTRACIÓ DAVANT LES SEUS D’ERC I PDeCAT PELS PACTES AMB ELS PSC

L’ANC convoca una concentració davant de les seus d’ERC i el PDECat pels pactes amb el PSC
L’entitat diu que ERC i JxCat estan immersos en una lluita per l’hegemonia electoral i que la prioritat és afeblir-se l’un a l’altre, fins i tot si això representa donar poder ‘als qui exerceixen la violència repressiva’

L’Assemblea Nacional Catalana ha convocat una concentració davant de les seus d’ERC i el PDECat, situades al carrer de Calàbria entre els carrers de València i d’Aragó. La manifestació serà demà a les 19.00 i servirà per expressar el rebuig pels pactes dels principals partits independentistes amb el PSC. L’entitat sobiranista també ha convocat dijous una concentració a la Diputació de Barcelona, coincidint amb el ple de constitució de l’ens.

Assemblea Nacional 🧭

@assemblea
⬛️⬜️ Ni pactes, ni facilitar cap investidura del 155!
Comparteix a xarxes #STOP155 a través del web https://anc.si/stop155 i surt a denunciar-ho:
📍 Dimecres | 19 h | Carrer Calàbria entre Aragó i València, BCN.
📍 Dijous | 11 h | Rambla Catalunya amb Provença, BCN.

En un comunicat, l’ANC assegura que ‘la base social de l’independentisme no es mereix aquest retorn accelerat a l’autonomisme i a la política partidista’. En aquest sentit, assenyala que el pacte de JxCat amb el PSC a la Diputació de Barcelona exemplifica ‘amb major cruesa’ aquest retorn a l’autonomisme que qualsevol acord municipal d’ERC.

L’Assemblea considera que l’independentisme necessita gestionar tots els espais de poder, per això, expressa preocupació per les cessions que JxCat i ERC han fet al PSC. També critica que es plantegin investir Pedro Sánchez ‘sense que respecti el dret de l’autodeterminació ni s’aturi la repressió’.

Assemblea Nacional 🧭

@assemblea
⬛️⬜️ El 155 no té cap cara amable. El PSC en forma part i n’és igual de responsable que el Partit Popular i Ciutadans.
🤔 Què ha canviat per poder pactar amb ell a la @diba? Per què es vol investir a Sánchez a canvi de res? Encara som a temps de revertir-ho#ObjectiuIndependència

Informa:VILAWEB.CAT (9-7-2019)

371 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: