DIUMENGE A BARCELONA (12 H), CONVOCATÒRIA DE L’ANC PER UN GOVERN DE CONCENTRACIÓ INDEPENDENTISTA

El diumenge 28 de febrer sortirem al carrer per reclamar un govern de concentració independentista! És l’hora que la societat civil deixi clar quin és el camí que han de seguir les candidatures independentistes, després d’assolir el 52% dels vots independentistes a les eleccions al Parlament.

T’esperem aquest diumenge a les 12 h a la plaça Catalunya de Barcelona. A més, t’animem a signar i compartir aquest manifest. Ja en som molts, però n’hem de ser més:

Amb tu ho podrem tot!

Secretariat Nacional
Assemblea Nacional CatalanaGovern independentista ara! Per la urgència social i nacional.Manifest:

“El 14 de febrer passat vam assolir una fita històrica: el 52% dels vots directes a partits independentistes en unes eleccions al Parlament de Catalunya. Malgrat la pandèmia, la repressió i el desànim, vam tornar a demostrar que no defallim i continuem lluitant. El poble ha complert; ara li toca als electes actuar en justa correspondència amb la voluntat de la ciutadania expressada a les urnes.

L’hora és greu, i necessitem un govern de concentració que avanci cap a la independència i abordi la urgència social i nacional en què es troba el país. Per aquest motiu, demanem a Esquerra Republicana, Junts i CUP-Guanyem que actuïn amb sentit d’estat i treballin per conformar un executiu independentista fort que es construeixi sobre una nova base, la base que dona la confiança i el compromís amb un objectiu comú.

Només un govern de concentració nacional permetrà fer front als continus atacs de l’Estat espanyol en tots els fronts: judicial, polític, financer i de retallada de drets civils i socials. Assumint les desobediències necessàries, amb el suport d’un moviment civil que estarà al seu costat en els diferents fronts de confrontació.

Som conscients que les estratègies per assolir la independència són diferents. Tanmateix, l’objectiu és comú i, per tant, cal que les tres candidatures independentistes cerquin els consensos necessaris i avantposin els interessos de país als de partit.

Necessitem un govern que ens permeti créixer i desenvolupar-nos com a un país modern i responsable amb la seva ciutadania.

Necessitem un govern que doni resposta als reptes socials urgents que tenim.

Necessitem un govern que funcioni i treballi com un bloc a totes les institucions i que es projecti al món amb una sola veu.

Necessitem un govern que faci accions concretes que ens permetin culminar el procés d’independència al més aviat possible.

Aprofitem l’oportunitat històrica de la majoria reforçada que ens ha donat el poble de Catalunya i avancem cap a una Catalunya independent.
Per la urgència social i nacional
Govern independentista ara! ”
Informa:ANC.CAT (25-2-2021)

347 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: