ANC MANTÉ LA MARXA DE VEHICLES A LLEDONERS, PERÒ NO L’ACTE A MANRESA

L’ANC suspèn per la pandèmia l’acte a Manresa de demà però manté la marxa de vehicles
Commemoren els tres anys d’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart i l’any de presó de Dani Gallardo, el jove empresonat a Madrid per haver protestat contra la sentència del procés

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha informat que suspèn l’acte polític a Manresa que havia convocat per a commemorar els tres anys d’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart i l’any de presó de Dani Gallardo, el jove empresonat a Madrid per haver protestat contra la sentència del procés. Tot i això, es mantenen les marxes de vehicles cap als Lledoners. El motiu és l’estat epidemiològic de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, que ha fet al govern prendre noves mesures més restrictives per a reduir la mobilitat de la població. ‘La responsabilitat i el compromís de l’entitat amb la salut pública han fet prendre aquesta decisió’, diuen.

Les 7 columnes, que surten de l’Aldea, Barcelona, La Jonquera, Lleida, Puigcerdà, Tremp i Vic, es preveu que arribin a Lledoners entre les 18 h i les 19 h, de manera esglaonada. Allà, es faran sonar clàxons i músiques des dels vehicles al voltant de la presó.

La sortida de les set columnes de vehicles i el recorregut que faran són els següents:

Columna 1. Tremp – Lledoners: C1412b – C25 – C55
Columna 2. Lleida – Lledoners: NII – A2 – C25 – C55
Columna 3. L’Aldea – Lledoners: N340 – A7 – C15 – C37 – C25 – C55
Columna 4. Puigcerdà – Lledoners: N260 – E9 – C16 – C25 – C55
Columna 5. Vic – Lledoners: C25 – C55
Columna 6. La Jonquera – Lledoners: NII – A2 – AP7 – C25 – C55
Columna 7. Barcelona – Lledoners: C25 – C55

Es demana que l’arribada de les columnes als Lledoners sigui esglaonada. La proposta d’arribada que es fa és la següent:

Columna 1. Tremp – Lledoners: 19.00
Columna 2. Lleida – Lledoners: 18.30
Columna 3. L’Aldea – Lledoners: 19.00
Columna 4. Puigcerdà – Lledoners: 18.30
Columna 5. Vic – Lledoners: 18.00
Columna 6. La Jonquera – Lledoners: 19.00
Columna 7. Barcelona – Lledoners: 18.00

Les persones que hi vulguin participar es podran afegir a les columnes des dels diferents punts del territori. El recorregut que realitzaran els vehicles per arribar al centre penitenciari de Lledoners està recomanat, de tal manera que els participants s’hi puguin anar afegint progressivament.

Elisenda Paluzie, presidenta de l’ANC, també serà present a Lledoners. Llegirà un manifest i s’atendran els mitjans de comunicació al voltant de la presó. La compareixença es podrà seguir en directe a través de les xarxes socials de l’Assemblea.
Informa:VILAWEB.CAT (15-10-2020)

349 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: