ANDREU BUENAFUENTE PREPARA UN PROGRAMA PER A RTVE CATALUNYA EN CATALÀ

L’incert futur professional d‚ÄôAndreu Buenafuente despr√©s del comiat definitiu de Late motiv, el seu programa per a #0, sembla haver arribat al seu final. Jos√© Manuel P√©rez Tornero, president de Radiotelevisi√≥ Espanyola, ha avan√ßat en unes declaracions que estan negociant amb el comunicador i c√≤mic la creaci√≥ d’un nou programa de televisi√≥ per al circuit catal√† de TVE.

Segons recull Europa Press, es tractaria d‚Äôun espai de cinc cap√≠tols i cada un d’ells estaria dedicat a un gran humorista. Tal com ha explicat P√©rez Tornero, l‚Äôobjectiu d‚Äôaquest nou projecte √©s ‚Äúmillorar les audi√®ncies‚ÄĚ amb ‚Äúun programa de qualitat‚ÄĚ per a la desconnexi√≥ de TVE a Catalunya. Pel que fa a la remuneraci√≥ que percebria l‚Äôhumorista, el president de RTVE ha aclarit que √©s un tema que s‚Äôest√† parlant amb El Terrat, la productora encarregada d‚Äôengegar el projecte, i no amb Buenafuente.

Després del final de Late motiv el 23 de desembre passat, l’humorista català no ha acabat de desvincular-se del tot de Movistar +, ja que alguns dels nous projectes que està preparant formaran part de la programació de la plataforma, segons va confirmar El Terrat. Buenafuente, que feia set anys que estava al capdavant del late night, encara no ha fet oficial quines són les noves propostes que treballa amb Movistar+.
Informa:ELNACIONAL.CAT (17-1-2022)

78 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: