APAREIXEN PAQUETS SOSPITOSOS DAVANT LES SEUS D’OMNIUM, ANC ERC I CUP

El carrer DiputaciĂł de Barcelona ha estat tallat fins gairebĂŠ les nou del matĂ­ al tram on hi ha la seu d’Òmnium Cultural -entre Pau Claris i Roger de LlĂşria- perquè s’hi ha trobat un paquet sospitĂłs davant d’aquesta entitat. Segons fonts d’Òmnium, el paquet sospitĂłs ha aparegut aquesta matinada i els Mosssos d’Esquadra han activat els protocols i dispositius habituals en aquests casos.

AtenciĂł! La seu d’@omnium acordonada? Què ha passat? pic.twitter.com/NvuitkB4qV

— Fric (@Paraules) September 25, 2019
Poc abans de les nou del matĂ­, els TEDAX dels Mossos d’Esquadra han examinat el paquet i l’han retirat, tot i que els primers indicis apunten que es tractaria d’un artefacte simulat. Es tracta d’una garrafa plena de lĂ­quid verd amb una inscripciĂł que posa ‘TNT’ i la bandera d’Espanya. Just desprĂŠs s’ha reobert el carrer al trĂ nsit.

Paquets a les seus d’ERC, ANC i CUP

Aquesta matinada tambĂŠ ha aparegut un paquet sospitĂłs davant la seu d’ERC. Fonts d’aquest partit han assegurat que s’ha trobat un bidĂł amb lĂ­quid, però que ja ha estat retirat desprĂŠs de ser examinat pels Mossos d’Esquadra. A causa d’això el carrer CalĂ bria ha estat una estona tallat, però ja estĂ  reobert al trĂ nsit.

TambĂŠ ha aparegut un altre paquet a la seu d’ANC cap a la una de la matinada, que tambĂŠ ha estat retirat desprĂŠs que els TEDAX dels Mossos i la Policia CientĂ­fica han examinat el paquet.

Finalment, un quart paquet, de la mateixa factura que als altres tres, ha aparegut davant la seu de la CUP. Fonts d’aquest partit han informat que han estat agents de la GuĂ rdia Urbana els que l’han retirat, sense arribar a avisar els Mossos d’Esquadra.
Informa:ELNACIONAL.CAT (25-9-2019)

271 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: