APAREIXEN PAQUETS SOSPITOSOS DAVANT LES SEUS D’OMNIUM, ANC ERC I CUP

El carrer Diputació de Barcelona ha estat tallat fins gairebé les nou del matí al tram on hi ha la seu d’Òmnium Cultural -entre Pau Claris i Roger de Llúria- perquè s’hi ha trobat un paquet sospitós davant d’aquesta entitat. Segons fonts d’Ã’mnium, el paquet sospitós ha aparegut aquesta matinada i els Mosssos d’Esquadra han activat els protocols i dispositius habituals en aquests casos.

Atenció! La seu d’@omnium acordonada? Què ha passat? pic.twitter.com/NvuitkB4qV

— Fric (@Paraules) September 25, 2019
Poc abans de les nou del matí, els TEDAX dels Mossos d’Esquadra han examinat el paquet i l’han retirat, tot i que els primers indicis apunten que es tractaria d’un artefacte simulat. Es tracta d’una garrafa plena de líquid verd amb una inscripció que posa ‘TNT’ i la bandera d’Espanya. Just després s’ha reobert el carrer al trànsit.

Paquets a les seus d’ERC, ANC i CUP

Aquesta matinada també ha aparegut un paquet sospitós davant la seu d’ERC. Fonts d’aquest partit han assegurat que s’ha trobat un bidó amb líquid, però que ja ha estat retirat després de ser examinat pels Mossos d’Esquadra. A causa d’això el carrer Calàbria ha estat una estona tallat, però ja està reobert al trànsit.

També ha aparegut un altre paquet a la seu d’ANC cap a la una de la matinada, que també ha estat retirat després que els TEDAX dels Mossos i la Policia Científica han examinat el paquet.

Finalment, un quart paquet, de la mateixa factura que als altres tres, ha aparegut davant la seu de la CUP. Fonts d’aquest partit han informat que han estat agents de la Guàrdia Urbana els que l’han retirat, sense arribar a avisar els Mossos d’Esquadra.
Informa:ELNACIONAL.CAT (25-9-2019)

329 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: