A més del president, en la cloenda també hi intervindran el president de la UCE, Jordi Casassas; el secretari del Patronat de la Fundació UCE, Joan Becat i el president d’aquesta Fundació, Joandomènec Ros.

Abans d’anar a Prada, però, el president de la Generalitat farà una ofrena floral a la tomba d’Antoni Rovira i Virgili, al cementiri del Pertús. En acabar, Torra seguirà la jornada amb una visita a l’Ajuntament de Prats de Molló i la Presta, on es trobarà amb l’alcalde, Claude Ferrer, i altres membres del consistori. Allà, segons consta a l’agenda del cap de l’Executiu, signarà el llibre d’or de la vila i serà distingit amb la medalla d’honor de la ciutat.

Més tard, Torra visitarà, a l’Escola Georges Clerc d’aquest mateix municipi, l’exposició Llibertat, un recull de material fotogràfic documental i propaganda relacionada amb la Retirada, recopilada per Patrick Lluís. Finalment, el president té previst fer una ofrena floral al monument en memòria del president Francesc Macià i els Fets de Prats de Molló.

Informa:ELNACIONAL.CAT (19-8-2019)