AQUEST DISSABTE, PLE EXTRAORDINARI DEL PARLAMENT PER RESPONDRE A LA JEC

El president del parlament, Roger Torrent, ha anunciat la convocatòria d’un ple extraordinari del Parlament de Catalunya demà a les 17.00 per a donar resposta a l’ordre de la Junta Electoral espanyola (JEC) d’inhabilitar com a diputat el president de la Generalitat, Quim Torra.

Torra ha anunciat en una compareixença que havia reclamat a Torrent la convocatòria del parlament per a donar resposta al ‘cop d’estat’ de la JEC contra les institucions catalanes. Torrent ha dit que ha parlat també amb els presidents dels grups parlamentaris per a convocar el ple de demà, en què Torra farà una compareixença a la cambra.

En principi serà una compareixença de Torra i no hi haurà votació. El ple del parlament coincidirà amb el ple d’investidura de Pedro Sánchez al congrés espanyol. Tot i que no és prevista cap votació, totes les mirades estaran posades en l’actitud del PSC.

Roger Torrent 🎗
✔
@rogertorrent
Acabo de parlar amb tots els presidents dels Grups Parlamentaris del @parlamentcat. Els he comunicat que convocaré un Ple Extraordinari de compareixença del MHP @QuimTorraiPla per demà, dissabte dia 4, a les 17.00h.

Informa:VILAWEB.CAT (3-1-2020)

197 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: