ARA PLA! LA FISCALIA INVESTIGA UNS CLIENTS QUE VOLIEN SER ATESOS EN CATALÀ

El cas de la dependenta d’una fleca-cafeteria de Barcelona que va ser increpada per unes clientes perqu√® no les atenia en catal√† √©s objecte d’una investigaci√≥ de la Fiscalia de la capital catalana, que ha obert dilig√®ncies per un presumpte cas d’assetjament, segons ha publicat El Mundo.

La treballadora, d’un establiment de la cadena Vivari a l’avinguda Meridiana, va ser increpada per dues dones que li van demanar insistentment el full de reclamacions, i va gravar-les amb el m√≤bil mentre discutien.

Una d’aquestes clientes li va dir que elles tamb√© la gravaven encara que estigu√©s treballant: “M’importa una merda, tia. Si est√†s aqu√≠, a aprendre catal√†”. “Jo no s√© qu√® feu aqu√≠, con lo grande que es Espanya. I feixista. Gran i feixista”, va dir l’altra.

Les imatges es van viralitzar a les xarxes, juntament amb la direcci√≥ de l’establiment, i alguns grups d’ultranacionalistes catalans, mostrant l’emblema “Catalunya catalana”, es van concentrar al davant per exigir l’acomiadament de la treballadora, que va rebre el suport d’entitats i partits constitucionalistes.

Ciutadans, en concret, va portar els fets a la Fiscalia per un presumpte delicte de coaccions amb l’agreujant d’incitaci√≥ a l’odi, afegeix la mateixa informaci√≥. El cas es troba en mans del servei contra l’odi i la discriminaci√≥ del Ministeri P√ļblic.
Informa:LAREPUBLICA.CAT
N.de la R.
Cal saber-ne les circumst√†ncies per parlar-ne amb propietat. Per√≤, en principi, sembla elemental que una persona de cara al p√ļblic parli en catal√†.Per√≤ es veu que aix√≤ √©s “odi ” i “racisme”.Fins aqu√≠ pod√≠em arribar!Els botxins es converteixen en v√≠ctimes.I fins a la
pròxima

228 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: