ARA PLA! LA FISCALIA INVESTIGA UNS CLIENTS QUE VOLIEN SER ATESOS EN CATALÀ

El cas de la dependenta d’una fleca-cafeteria de Barcelona que va ser increpada per unes clientes perquè no les atenia en català és objecte d’una investigació de la Fiscalia de la capital catalana, que ha obert diligències per un presumpte cas d’assetjament, segons ha publicat El Mundo.

La treballadora, d’un establiment de la cadena Vivari a l’avinguda Meridiana, va ser increpada per dues dones que li van demanar insistentment el full de reclamacions, i va gravar-les amb el mòbil mentre discutien.

Una d’aquestes clientes li va dir que elles també la gravaven encara que estigués treballant: “M’importa una merda, tia. Si estàs aquí, a aprendre català”. “Jo no sé què feu aquí, con lo grande que es Espanya. I feixista. Gran i feixista”, va dir l’altra.

Les imatges es van viralitzar a les xarxes, juntament amb la direcció de l’establiment, i alguns grups d’ultranacionalistes catalans, mostrant l’emblema “Catalunya catalana”, es van concentrar al davant per exigir l’acomiadament de la treballadora, que va rebre el suport d’entitats i partits constitucionalistes.

Ciutadans, en concret, va portar els fets a la Fiscalia per un presumpte delicte de coaccions amb l’agreujant d’incitació a l’odi, afegeix la mateixa informació. El cas es troba en mans del servei contra l’odi i la discriminació del Ministeri Públic.
Informa:LAREPUBLICA.CAT
N.de la R.
Cal saber-ne les circumstàncies per parlar-ne amb propietat. Però, en principi, sembla elemental que una persona de cara al públic parli en català.Però es veu que això és “odi ” i “racisme”.Fins aquí podíem arribar!Els botxins es converteixen en víctimes.I fins a la
pròxima

327 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: