ARA PLA! LA FISCALIA INVESTIGA UNS CLIENTS QUE VOLIEN SER ATESOS EN CATALÀ

El cas de la dependenta d’una fleca-cafeteria de Barcelona que va ser increpada per unes clientes perquè no les atenia en catalĂ  ĂŠs objecte d’una investigaciĂł de la Fiscalia de la capital catalana, que ha obert diligències per un presumpte cas d’assetjament, segons ha publicat El Mundo.

La treballadora, d’un establiment de la cadena Vivari a l’avinguda Meridiana, va ser increpada per dues dones que li van demanar insistentment el full de reclamacions, i va gravar-les amb el mòbil mentre discutien.

Una d’aquestes clientes li va dir que elles tambĂŠ la gravaven encara que estiguĂŠs treballant: “M’importa una merda, tia. Si estĂ s aquĂ­, a aprendre catalĂ ”. “Jo no sĂŠ què feu aquĂ­, con lo grande que es Espanya. I feixista. Gran i feixista”, va dir l’altra.

Les imatges es van viralitzar a les xarxes, juntament amb la direcciĂł de l’establiment, i alguns grups d’ultranacionalistes catalans, mostrant l’emblema “Catalunya catalana”, es van concentrar al davant per exigir l’acomiadament de la treballadora, que va rebre el suport d’entitats i partits constitucionalistes.

Ciutadans, en concret, va portar els fets a la Fiscalia per un presumpte delicte de coaccions amb l’agreujant d’incitaciĂł a l’odi, afegeix la mateixa informaciĂł. El cas es troba en mans del servei contra l’odi i la discriminaciĂł del Ministeri PĂşblic.
Informa:LAREPUBLICA.CAT
N.de la R.
Cal saber-ne les circumstĂ ncies per parlar-ne amb propietat. Però, en principi, sembla elemental que una persona de cara al pĂşblic parli en catalĂ .Però es veu que això ĂŠs “odi ” i “racisme”.Fins aquĂ­ podĂ­em arribar!Els botxins es converteixen en vĂ­ctimes.I fins a la
pròxima

111 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: