ARAGONÈS, A L’AUDIÈNCIA NACIONAL PER ” INJÚRIES” A LA CORONA

L’entitat Concordia Real Española (CREE), que es va crear a finals de juliol per defensar la monarquia davant la crisi que pateix, ha denunciat davant la Fiscalia de l’Audiència Nacional el vicepresident Pere Aragonès i la portaveu del BNG, Ana Pontón, per un presumpte delicte d’injúries a la Corona, tal com informa l’ Abc i ha confirmat l’ARA.

En les últimes setmanes, el vicepresident ha qualificat la monarquia de “corrupta”, ha defensat que cal “fer-la caure” i ha titllat la família Borbó d'”organització criminal”. Dilluns passat Aragonès va afirmar en una piulada que Felip VI és “còmplice” del “llegat fosc” de Joan Carles I, després que es conegués que el rei emèrit ha abandonat Espanya, acorralat per les sospites de corrupció. També Pontón s’ha mostrat partidària que s’investigui la casa reial i s’ha referit a la corrupció de la monarquia.

Segons el que reprodueix l’ Abc, l’entitat defensa en el seu manifest fundacional l'”amor a Espanya” dels seus integrants, “la defensa de la seva unitat com a nació i la seva integritat territorial, el respecte a les tradicions i la preocupació pels continus i greus atacs que pateixen les institucions bàsiques de l’Estat”.

“Som espanyols que defensem el llegat d’una monarquia que va portar a Espanya la democràcia”, exposa l’escrit: “Aquest llegat està amenaçat”. L’associació, que presideix Atocha Alós, es compromet a actuar contra “els atacs que pateix la Corona” davant “la passivitat d’altres agents socials, l’absència i el silenci clamorós de molts actors de la vida pública”.
Informa:ARA.CAT (5-8-2020)

245 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: