ARAGON√ąS, A LLEDONERS AMB JUNQUERAS I ROMEVA PER LES NEGOCIACIONS AMB EL PSOE

L‚Äôactual vice¬≠pre¬≠si¬≠dent del Govern, Pere Ara¬≠gon√®s, s‚Äôha reu¬≠nit aquest dimarts amb el l√≠der d‚ÄôERC, Oriol Jun¬≠que¬≠ras, i l‚Äôexdi¬≠pu¬≠tat Ra√ľl Romeva a la pres√≥ de Lle¬≠do¬≠ners, tal com ha pogut saber l‚ÄôACN.

Ara­gonès ha abor­dat amb l’exvi­ce­pre­si­dent i l’excon­se­ller les nego­ci­a­ci­ons amb el PSOE, en una con­versa on també han valo­rat els resul­tats del Congrés Naci­o­nal d’ERC, cele­brat el cap de set­mana pas­sat. Els repu­bli­cans i els soci­a­lis­tes con­ti­nuen nego­ci­ant la inves­ti­dura de Pedro Sánchez, a l’espera de la petició de l’Advo­ca­cia de l’Estat a les al·lega­ci­ons al Suprem per la sentència de l’1-O.

Per la seva banda, el pre­si­dent del Govern, Quim Torra, ha visi­tat els pre­sos de Lle­do­ners (Jun­que­ras i Romeva, a més de Jordi Cui­xart, Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Quim Forn) i a Mas d’Enric (Carme For­ca­dell). Torra ha dei­xat pen­dent per motius d’agenda la visita a l’excon­se­llera Dolors Bassa (a la presó de Puig de les Bas­ses).

Informa:ELPUNTAVUI.CAT (24-12-2019)

326 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: