ARAGONÈS ES TROBA AMB SÁNCHEZ EN UN HOMENATGE A L’AMO DE LA VANGUARDIA

Aragonès es troba per primera vegada com a president amb Pedro Sánchez en un homenatge a l’amo de La Vanguardia.

El president de Foment del Treball ha fet valdre la trobada dels dos presidents, que ha qualificat d’un “missatge molt potent de normalitat política i de tranquil·litat a la societat, tant per la catalana com per l’espanyola”.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, s’ha trobat avui per primera vegada amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en un acte a la seu de Foment del Treball on s’homenatja l’editor de La Vanguardia, Javier Godó, en el 250è aniversari de la patronal.

El president de Foment, Josep Sánchez Llibre, els ha rebut a la porta de la seu de la patronal, i seguidament tots tres han anat a una sala de l’edifici, abans de començar l’acte, on han saludat alguns dels convidats. En l’obertura de l’acte, Sánchez Llibre ha fet valdre la trobada dels dos presidents, que ha qualificat d’un “missatge molt potent de normalitat política i de tranquil·litat a la societat, tant per la catalana com per l’espanyola”.

I ha afegit: “No tinguin cap dubte que contribuirà a una confiança més gran entre els agents econòmics i socials per a posar tota la nostra energia a dibuixar un full de ruta solvent per a afrontar la recuperació de la nostra economia”. És el primer viatge de Sánchez a Catalunya després de la investidura d’Aragonès. Fa tres dies, tots dos van parlar per telèfon durant uns quaranta minuts.
Informa:VILAWEB.CAT (7-6-2021)

290 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: