ARGIMON ESCLATA CONTRA L’OBLIGACIÓ DE VACCINAR ARA GUÀRDIES CIVIL

El Secretari de Salut Pública de Catalunya, Josep Maria Argimon, ha esclatat contra l’ordre del TSJC de vaccinar policies espanyols i guàrdies civils, cosa que suposarà la destinació de dosis que s’havien d’inocular a persones grans als agents.

“No discriminem mai ni per raons d’edat, ni de gènere, ni de creença, ni de res. M’és igual si és un mosso com si és un guàrdia civil. Alguna vegada he utilitzat l’expressió m’importa un ‘pepino’, que algú em va corregir i es diu m’importa un rave. M’importa un rave quina és la professió que tenen. I a la doctora Cabezas igual”, ha dit.

Argimon també ha dit que la Generalitat no ha polititzat aquesta qüestió, sinó que s’ha fet des de Madrid, i que també s’ha judicialitzat. També ha criticat que els criteris judicials compliquin la gestió de la pandèmia i ho ha titllat de “ridícul”. Ha afegit que potser preguntarà al jutge quin vaccí cal posar als guàrdies civils, i ha recordat que si el govern espanyol no hagués aturat la vaccinació amb AstraZeneca ja l’haurien rebut tots. “Si no hi hagués hagut l’aturada cautelar d’AstraZeneca, ja estarien tots vacunats [els guàrdies civils]”.

A més, ha explicat que els bombers li han adreçat una carta, i també a la consellera de Salut, Alba Vergés, demanant que se’ls vaccini. “No es dóna a tothom el mateix ressò”, ha comentat.

I també Puigdemont

Carles Puigdemont ha expressat mitjançant un tuit la seva indignació en conèixer la decisió del TSJC de donar un màxim de 10 dies al Govern per vaccinar els policies i guàrdies civils espanyols destinats a Catalunya en una clara intromissió en el pla de vaccinació dissenyat per Salut. El president a l’exili ha piulat: “Els qui van agredir ciutadans al crit de “¡a por ellos!” continuen privilegiats i protegits pel sistema espanyol. Els vacunaran passant per davant de persones indefenses i pacífiques a les quals van colpejar de forma salvatge el dia 1 d’octubre de 2017″.
Informa:ELNACIONAL.CAT (27-4-2021)

237 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: