ARREU DEL PRINCIPAT: AQUEST DIVENDRES, CONCENTRACIONS CONTRA LA CONSTITUCIÓ

Diversos col·lectius han convocat actes de protesta contra la constitució espanyola aquest divendres arreu del Principat, amb motiu del 6-D. Ja s’han anunciat cremades i estripades de constitucions a Barcelona, Reus i Banyoles, una manifestació a Tarragona i una protesta antifeixista a Girona.

L’acte més matiner és a les 10.30 a davant de Correus a l’avinguda de Jaume I a Girona, una concentració antifeixista de rebuig a SCC i Vox. L’acte d’homenatge a la constitució, secundat també pel PP, és a les 12.00.

La Forja РGiron̬s
@laforja_girones
☀️Bon dia | #AlertaUltra davant la convocatòria feixista de SCC i VOX a #GIRONA.

📌 Divendres 6 de Desembre Av. Jaume I, Girona (Davant de Correus)
🚫#6DTampocPassaran👊🏽🇪🇦✋🏻

Amb l’etiqueta #JoTambéLaTrenco, es poden trobar diverses convocatòries a les xarxes socials. A Barcelona es farà una cremada de constitucions a les 12.00 davant la seu de la delegació del govern espanyol. El Pícnic per la República també ha demanat que s’hi portin espelmes i dinar. La convocatòria també la fan diversos CDR, el SEPC, la CUP, Arran, Endavant i Alerta Solidària.

A Reus s’ha convocat una estripada i cremada de constitucions a les 12.00 a la plaça del Mercadal.

CUP Reus
@CUPReus
🔥 Aquest #6D, cremem/estripem la Constitució! Perquè legitima el règim del 78, perquè no reconeix el dret a l’autodeterminació i per moltes més raons, #TrenquemLa.

🗓 Divendres, 6 de desembre
⏰ 12 h
📍 Plaça Mercadal de #Reus

A les 19.00 a la plaça Imperial Tàrraco de Tarragona, s’ha convocat una manifestació de protesta contra ‘la farsa de la constitució’. S’ha fet una crida a portar impressions de temes relacionats amb la constitució.

A Banyoles també es cremaran constitucions, a les 20.00 a la plaça de l’Ajuntament.

Jovent Republicà Pla De l’Estany
@JoventPlaEstany
🗣️📣Aquest #6D cremem el règim🔥!! Veniu a Banyoles a reivindicar que NO 🙅🏽 som Espanya, que som Països Catalans✊🏼!!

El diputat de la CUP Carles Riera i la regidora de la CUP a Tarragona Laia Estrada també ha animat a trencar constitucions amb un vídeo a Twitter.

Carles Riera
@carlesral
Aquest #6D trenquem amb la Constitució Espanyola.#JoTambéLaTrenco

@EstradaLaia
Aquest #6D trenquem amb la Constitución Española perquè no reconeix el nostre dret a l’autodeterminació, perquè legitima l’herència de la dictadura franquista, perquè imposa el pagament del deute,… i per moltes més raons!#TrenquemLa

Informa:VILAWEB.CAT (5-12-2019)

239 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: