ARRIMADAS BUSCA I TROBA ELS CRITS QUE BUSCAVA A VIC

In√©s Arrimadas torna de Vic amb la imatge que buscava: la d’escridassades i insults en plena campanya electoral. Una foto que ha trobat en un acte llampec que nom√©s l’ha mantingut mitja hora justa als carrers de la ciutat, i tot i la indifer√®ncia generalitzada amb qu√® l’han rebut els ve√Įns de la capital osonenca.

La l√≠der de Cs a Catalunya i candidata del partit per Barcelona a les eleccions del 28-A ha comen√ßat la seva velo√ß visita de campanya a Vic amb una passejada pel centre de la ciutat, envoltada d’un seguici d’uns 20 dirigents del partit i una altra vintena de periodistes, i amb els carrers pr√†cticament vuits al seu pas -avui √©s dia festiu a Vic-. Posteriorment, ha fet unes declaracions al bell mig d’una pla√ßa Major tamb√© gaireb√© buida i amb poc m√©s gent que la seva comitiva i la premsa. Hi havia una cinquantena de manifestants.Les declaracions d’Arrimadas han estat transmeses en streaming per Cs, i la realitzaci√≥ del partit ha mantingut un pla tancat de l’acte, de tal forma que no s’hi apreciava que la pla√ßa era buida gaireb√© en la seva totalitat. Se sentien, per√≤, els insults als que la cap de llista per Barcelona de la formaci√≥ unionista anava fent refer√®ncia.Tot i la indifer√®ncia generalitzada, doncs, la l√≠der de Cs s√≠ que ha trobat, no obstant, el que buscava: grups redu√Įts de persones que hi han sortit al pas i l’han escridassat, amb consignes com ara “puta Espanya”, “ja ha vingut la mona”, “Vic ser√† la tomba del feixisme” o “Vosaltres feixistes sou els terroristes”. Tamb√© s’hi han escoltat c√†ntics contra el l√≠der de Cs, Albert Rivera, entre els quals ha sobresortit un repetit “Rivera paga la coca”.

 

DEFENSORA DEL 22% DE VIGATANS

 

Ella s’ha erigit en defensora “del 22% de vigatans que no voten opcions independentistes” i que, segons ha dit, pateixen un setge.¬†¬†¬† L’inici de l’acte estava fixat per a les 12h, per√≤ un quart despr√©s de l’hora prevista la l√≠der de Cs encara no s’hi havia presentat. La visita d’Arrimadas ha generat ben poca expectaci√≥ a la ciutat malgrat que dimecres a la nit es preparaven actes de protesta.L’acte d’Arrimadas coincideix amb l’anunci dels candidats que encap√ßalaran les llistes de Ciutadans a Vic, Manlleu i Torell√≥. Jaume Amargant va de n√ļmero 1 a la capital d’Osona, Francisco Javier Jim√©nez, a la de Manlleu, i Pere Colomer, a Torell√≥. Actualment el partit unionista no t√© cap regidor a la comarca.

El 21-D va obtenir m√©s del 13% dels vots a Vic.La darrera vegada que va visitar Vic va ser rebuda a crits. La representant de la formaci√≥ taronja va organitzar una trobada amb premsa, despr√©s que l’Ajuntament de Vic no els don√©s perm√≠s per celebrar un acte, ja que estava fora de campanya electoral. Des de Ciutadans, es criticava que dies enrere s’hi havia celebrat l’acte de suport a la pol√≠tica vigatana a l’exili, Marta Rovira. Aquest estava organitzat pel Moviment 30/03.

Informa:NACIODIGITAL.CAT (18-4-2019)

1.395 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: