“ATUREM LA FARSA “: TOTES LES CONVOCATÒRIES EN CONTRA DEL MÍTING DE SÁNCHEZ DILLUNS AL LICEU

El president espanyol, Pedro Sánchez, vindrà novament a Barcelona aquest dilluns per fer un míting sobre els indults als presos polítics. Amb el lema “Retrobament: un projecte de futur per a tot Espanya“, Sánchez explicarà des del Liceu la seva estratègia política. L’acte, que serà a les 12.00, comptarà amb un públic format per tres-cents representants de la societat civil.

El govern espanyol convoca un míting al Liceu per a defensar els indults

Com a resposta a l’acte, Poble Lliure i la Forja han convocat una protesta a l’exterior del teatre, que començarà a les 10.00 al monument de Francesc Macià a la plaça de Catalunya i es dirigirà cap al Liceu. “Clemència no és justícia. Independència! Aturem la farsa del Liceu” és el lema de la concentració.

En un comunicat, ambdues organitzacions recorden que “les tretze persones que obtindran l’indult no són els primers ni seran els últims presos de l’independentisme fins a assolir la República Catalana”. Denuncien que el govern del PSOE i Unides Podem no hagin aturat la repressió de l’estat i, de la mà de la fiscalia, hagin fet ascendir la xifra de represaliats fins a més de 3.000. “La repressió no ens aturarà! Continuarem lluitant fins a la independència”, conclouen.

A la convocatòria també s’hi han afegit els CDR. “Véns a fer el gall com un venedor sense escrúpols muntant el teatre que pagarem amb més presó i multes. Ho tenim clar. Us passarem per sobre”, han piulat.

A més, l’ANC ha convocat un acte polític davant el Liceu. “No es pot indultar un delicte inexistent i molt menys esperar que aquest fet sigui la solució del conflicte català”, diu l’entitat en un comunicat. “Amb aquesta mesura de gràcia, el govern espanyol pretén vendre que avança cap a la resolució del conflicte, però en cap cas no és així. Aquest dilluns mostrarà una falsa compassió envers un moviment independentista que continua reprimit i perseguit”, afegeix.
Informa:VILAWEB.CAT (19-6-2021)

218 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: