AVÍS ALS CATALANS NO INDEPES: EL PROBLEMA DEL PRAT NO ÉS ADENA SINÓ L’ESTAT

L’escriptor Víctor Alexandre no ha pogut més i ha esclatat a Twitter amb una publicació que va camí dels 1.000 retuits i que supera els 2.000 likes.

El barceloní no entén els catalans que encara no han abraçat la idea que Catalunya necessita un Estat per a poder gaudir d’una millor vida i que els seus conciutadans visquin millor. I ho fa a través del conflicte a l’aeroport del Prat amb l’empresa Trablisa, de seguretat privada de la infraestructura, en vaga durant aquest cap de setmana.

Alexandre afirma que “el problema de l’Aeroport del Prat no es diu Trablisa, ni Aena, es diu Estat espanyol, un Estat que té una dèria: fer del Prat una pista més de Barajas”.

Després d’aquesta reflexió, compartida per a molts, afegeix que “l’única solució a tota dependència és la independència”. En acabat, es pregunta indignat: “Ho entenen, això, alguns catalans, o cal un nadó que els ho expliqui?”.

Víctor Alexandre@valex_cat

El problema de l’Aeroport del Prat no es diu Trablisa, ni Aena, es diu Estat espanyol, un Estat que té una dèria: fer del Prat una pista més de Barajas. L’única solució a tota dependència és la independència. Ho entenen, això, alguns catalans, o cal un nadó que els ho expliqui?

Informa:LAREPUBLICA.CAT (10-8-2019)

336 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: