AYUSO COMPARA EL CAS RUBIALES AMB EL BOICOT INDEPE A LA VUELTA

(ORIOL CARTRÓ)
Isabel Díaz Ayuso, presidenta de la Comunitat de Madrid, ha parlat per primer cop sobre el cas Rubiales, condemnant l’impresentable comportament del fins ara màxim mandatari del futbol espanyol, però també ha aprofitat per carregar contra l’independentisme, Pedro Sánchez i el boicot a la Vuelta, fent referència al ressò de la premsa internacional sobre el cas del president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) suspès temporalment.

De fet, des de Madrid, tant la presidenta de la Comunitat, Ayuso, com l’alcalde de la ciutat, José Luis Martínez Almeida, havien rebut crítiques pel seu silenci amb el cas Rubiales i per no condemnar públicament l’actitud del president de la RFEF. Finalment, Ayuso s’ha pronunciat en una piulada, tot i que ha volgut esquitxar a més persones: “Què interessant que la premsa internacional s’ocupi de l’impresentable comportament de Rubiales, però ningú denunciï el boicot a la Vuelta Ciclista per part dels independentistes, els que negocien amb Sánchez. Vivim una manipulació total“.

Així, la presidenta de la Comunitat de Madrid s’ha pronunciat per primera vegada sobre el cas Rubiales, després que la selecció espanyola femenina es proclamés campiona del món el passat 20 d’agost. Llavors, va aplaudir la fita de les jugadores, però fins ara havia evitat parlar sobre el polèmic petó del president de la RFEF suspès temporalment a Jennifer Hermoso, així com les reaccions en contra de més de 80 jugadores.
Detingudes quatre persones

Les paraules d’Ayuso venen precedides per la detenció, dissabte passat, de quatre persones, acusades d’intentar sabotejar l’arrencada de la Vuelta, al seu pas per Catalunya i per Barcelona. A més, aquest diumenge, una quinze de ciclistes van punxar per la presència de xinxetes a la calçada, en un intent més d’aturar la Vuelta per part de seguidors independentistes, no conformes amb el pas de la competició per Catalunya.
Informa:ELMON.CAT (28-VIII-2023)

55 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: