BADOSA DEMANA PERDÓ PER HAVER DIT QUE EL CATALÀ NO ÉS UNA LLENGUA

Badosa demana perdó per haver dit que el català no és una llengua.
Culpa el presentador per la malinterpretació.

La tenista catalana Paula Badosa ha relliscat amb les seves declaracions aquest dimecres sobre les llengües que parla. La tenista ha dit que el català no és una llengua durant una entrevista a Lawn Tennis Association que s’ha emès aquest dimecres a Twitter. En l’entrevista, Badosa diu literalment que parla “espanyol, català -que en realitat no és un idioma però el compto igualment- i l’anglès”. Això ha encès les xarxes socials, que l’han criticada molt per aquesta patinada ja que el català és una llengua exactament igual com ho és el castellà.

Davant l’allau de crítiques que ha rebut Badosa ha hagut de demanar perdó en declaracions a El Matí de Catalunya Ràdio. Badosa ha tirat pilotes fora i ha dit que la polèmica s’ha originat per un malentès. “Estic bastant decebuda amb tot això, més que res perquè quan vaig fer l’entrevista, l’entrevistador em va dir que no comptava com un idioma i aleshores jo ho vaig haver d’expressar així”, ha dit per justificar la seva afirmació. Així, Badosa ha culpat l’entrevistador i el tall que s’ha emès d’aquesta polèmica.

“Sento molt que la notícia s’hagi malinterpretat perquè és una cosa que m’afecta i que està malament, així que demano disculpes per la ‘malinterpretació’ perquè la veritat és que no és així, i m’agradaria comunicar-ho”, ha insistit per aclarir aquest ‘malentès’ entorn a la llengua.

La trajectòria de Paula Badosa en el món del tennis

Badosa està instaurada a l’elit del tenis femení des de ja fa uns quants anys, però últimament el seu creixement està sent encara més notable. Actualment ocupa la quarta posició en el rànquing WTA, la classificació de les millors tenistes del món, el que ha fet encara més notòria aquesta entrevista on estava responent diverses preguntes de forma àgil fins arribar a la polèmica.
Informa:ELMON.CAT (4-VIII-2022)

60 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: