BARÇA, USAP, JOVENTUT I 400 ENTITATS MÉS SIGNEN UN MANIFEST PER ENFORTIR EL CATALÀ A L’ESPORT

Més de 400 clubs i entitats esportives, milers d’afeccionats i centenars d’esportistes s’han adherit a la campanya ‘L’esport treu la llengua’ per a promoure l’ús del català a l’esport, segons han informat avui Òmnium Cultural i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), impulsores de la iniciativa. Sobre això, han explicat que, a partir del setembre, començaran una nova fase de la campanya on es treballarà braç a braç amb els clubs esportius per a augmentar l’ús del català en equips.

A la campanya s’hi han adherit els principals clubs esportius catalans, com el FC Barcelona, la USAP, el RCD Espanyol, el Girona FC, el Bàsquet Manresa, el Joventut Badalona o el Bàsquet Girona.

Una de les primeres grans accions que es van realitzar en el marc de la campanya ‘L’esport treu la llengua’, va ser el mosaic que va omplir la grada del Camp Nou amb el missatge ‘Comparteix el català’, durant el partit de lliga entre el Barça i l’Atlètic de Madrid, que es va fer el 23 d’abril, diada de Sant Jordi. El 13 de maig, els afeccionats de la USAP van desplegar un mosaic quadribarrat durant el partit contra el Tolosa.
Informa:VILAWEB.CAT (10-VII-2023)

69 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: