El Frankfurter adverteix que a un lloc tan emblemàtic com la Sagrada Família cal tenir present que “els carteristes no són lluny”, i que cal estar vigilants. Explica que a les parades de Metro pròximes hi ha persones que alerten de la presència de carteristes, si els veuen.

 

El diari fa menció de la passivitat de l’Ajuntament durant anys, i afirma que “molts acusen l’alcaldessa de l’esquerra alternativa d’haver restat inactiva durant massa temps”. Posa com a exemple d’això les plataformes ciutadanes contra la delinqüència que han aparegut en poc temps a la capital catalana.

Segon el Frankfurter, el problema no és menor i recorda que ha causat morts. “Durant la temporada alta de turisme, s’han denunciat 40 rotaboris violents a Barcelona en pocs dies. Entre les víctimes hi ha també membres de la família reial de Qatar. I una dirigent política de Corea del Sud va morir a causa de les ferides que va patir al cap, quan va caure després que uns lladres li van prendre la bossa. Segons les enquestes, la creixent inseguretat és la preocupació més gran dels ciutadans de Barcelona”, afegeix.

Informa:ELNACIONAL.CAT (17-8-2019)