El Frankfurter adverteix que a un lloc tan emblemĂ tic com la Sagrada FamĂ­lia cal tenir present que “els carteristes no sĂłn lluny”, i que cal estar vigilants. Explica que a les parades de Metro pròximes hi ha persones que alerten de la presència de carteristes, si els veuen.

 

El diari fa menciĂł de la passivitat de l’Ajuntament durant anys, i afirma que “molts acusen l’alcaldessa de l’esquerra alternativa d’haver restat inactiva durant massa temps”. Posa com a exemple d’això les plataformes ciutadanes contra la delinqßència que han aparegut en poc temps a la capital catalana.

Segon el Frankfurter, el problema no ĂŠs menor i recorda que ha causat morts. “Durant la temporada alta de turisme, s’han denunciat 40 rotaboris violents a Barcelona en pocs dies. Entre les vĂ­ctimes hi ha tambĂŠ membres de la famĂ­lia reial de Qatar. I una dirigent polĂ­tica de Corea del Sud va morir a causa de les ferides que va patir al cap, quan va caure desprĂŠs que uns lladres li van prendre la bossa. Segons les enquestes, la creixent inseguretat ĂŠs la preocupaciĂł mĂŠs gran dels ciutadans de Barcelona”, afegeix.

Informa:ELNACIONAL.CAT (17-8-2019)