El¬†Frankfurter¬†adverteix que a un lloc tan emblem√†tic com la¬†Sagrada Fam√≠lia¬†cal tenir present que “els carteristes no s√≥n lluny”, i que cal estar vigilants. Explica que a les parades de Metro pr√≤ximes hi ha persones que alerten de la pres√®ncia de carteristes, si els veuen.

 

El diari fa menci√≥ de la passivitat de l’Ajuntament durant anys, i afirma que “molts acusen¬†l’alcaldessa de l’esquerra alternativa¬†d’haver restat inactiva¬†durant massa temps”. Posa com a exemple d’aix√≤ les plataformes ciutadanes contra la delinq√ľ√®ncia que han aparegut en poc temps a la capital catalana.

Segon el¬†Frankfurter, el problema no √©s menor¬†i recorda que ha causat morts. “Durant la temporada alta de turisme, s’han¬†denunciat 40 rotaboris violents a Barcelona en pocs dies. Entre les v√≠ctimes hi ha tamb√© membres de la fam√≠lia reial de Qatar. I¬†una dirigent pol√≠tica de Corea del Sud va morir¬†a causa de les ferides que va patir al cap, quan va caure despr√©s que uns lladres li van prendre la bossa. Segons les enquestes, la creixent inseguretat √©s la preocupaci√≥ m√©s gran dels ciutadans de Barcelona”, afegeix.

Informa:ELNACIONAL.CAT (17-8-2019)