BARTOMEU, CONDEMNAT: LA MOCIÓ, A 964 FIRMES VÀLIDES PEL REFERÈNDUM

Pas gairebé definitiu per forçar el referèndum per expulsar del Barça el president Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva. Les noves dades del recompte confirmen 15.557 butlletes vàlides de la moció de censura, cosa que deixa l’objectiu a només 964 signatures. Demà serà el dia, si no hi ha sorpreses, en què els socis firmants de Més que una moció assoliran l’objectiu: superar les 16.521 butlletes vàlides.

El recompte del vot de censura arriba a un dels seus últims episodis abans de conèixer quan es farà la votació per intentar fer fora els actuals dirigents. A la mesa encara li queden 3.715 butlletes pendents de tramitar i 501 més per aclarir si són o no vàlides. De moment, el percentatge d’invàlides és molt baix i aquest fet no permetrà tombar el desig dels socis.

Per tercera vegada en la història del club, després de les mocions del 1998 i del 2008, els socis hauran superat les firmes mínimes per obligar a convocar un referèndum a la directiva. En les dues anteriors només necessitaven la firma del 5% dels socis, mentre que aquesta vegada han hagut de superar el 15% que es va establir l’any 2013.

Atenció:
Us passem les dades de validació al final de la jornada d’avui.
Fa pocs dies tothom ens deia que era impossible aconseguir-ho, ara ho tenim a tocar!!! 💪🏼💪🏼💪🏼
Només ens falten validar 963 signatures per assolir l’objectiu!
Orgull de club 💙❤️💙❤️#NouimpulsBarça pic.twitter.com/BPfODahHwX

— Jordi Farré 🎗 (@JordifarreFcb) October 6, 2020
El recompte de butlletes, que encara no ha acabat i s’espera que finalitzi entre demà i dijous, acabarà de confirmar el nombre total de socis que reclamen un canvi dràstic en la direcció del Barça. Recordem que en cas de referèndum, més d’un 66% dels socis hauran de votar per fer fora la junta per tal de fer efectiva la moció.

Bartomeu ja fa el compte enrere per a la seva marxa forçada. En els propers dies hi haurà reunió de la junta per valorar els resultats i qui sap si abans del referèndum es produirà la dimissió de la directiva. Dies clau al Camp Nou.
Informa:ELNACIONAL.CAT (6-10-2020)

184 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: