BÈLGICA TORNA A INVESTIGAR SI ES VA ESPIAR EL PRESIDENT PUIGDEMONT

L’advocat Gonzalo Boye està de celebració després que el Tribunal d’Apel·lació de Brussel·les hagi ordenat tornar a investigar si es va espiar el president a l’exili Carles Puigdemont col·locant als seus cotxes dues balises de seguiment.

El Tribunal de apelación de Bruselas nos da la razón en el caso de las balizas puestas en el coche de @KRLS y ordena la práctica de una seria de diligencias… #Seguimos

— Gonzalo Boye (@boye_g) September 5, 2019
Segons ha explicat el mateix advocat a El Nacional.cat, el tribunal ordena tres dil·ligències: interrogar a la representant de l’empresa italiana que va vendre les balises, interrogar els representants de tres empreses que van vendre part dels components de les balises i identificar els usuaris d’una sèrie de telèfons.

L’ACN explicava el passat mes d’abril que, a través de fonts properes a les investigacions de la policia belga sobre aquest assumpte, havia pogut saber que el primer dispositiu de seguiment es va col·locar al Renault Espace durant el matí del 2 de febrer de 2019 mentre era a l’aparcament de l’establiment. El segon s’hauria col·locat dos dies més tard, el 4 de febrer, al mateix hotel.

Els experts belgues van determinar que es tractava de dispositius “sofisticats” que abans de ser col·locats es van preparar a nivell tècnic amb “material d’alta qualitat i per mans expertes”, probablement, segons les investigacions, a la zona d’Arquennes, un municipi a vint minuts de Waterloo i a quaranta de la capital.
Informa:ELNACIONAL.CAT (5-9-2019)

269 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: