BON SENYAL! EL FEIXISTA TEBAS ATACA EL TSUNAMI PER L’ACTUACIÓ DEL CLÀSSIC

Micròfon a prop i incendi declarat. Javier Tebas ha estat reescollit president de la Lliga perquè no ha tingut rival i en la primera aparició pública del seu tercer mandat, en una entrevista a El transistor d’Onda Cero, ja ha atacat Catalunya, l’independentisme i el Tsunami Democràtic amb unes poques frases.

Exmembre de Fuerza Nueva, partit ultradretà, i votant de Vox, Tebas ha opinat en la línia que sempre ha mantingut sobre les reivindicacions polítiques en esdeveniments esportius. I precisament ha parlat de les actuacions del Tsunami Democràtic en el Clàssic entre Barça i Reial Madrid: “No em va agradar, sobretot, pel tema polític que es va plantejar (…) No em va agradar el lema de “Espanya, seu i parla”. Vostè també és Espanya, Catalunya no ha de seure amb Espanya perquè ja és part d’Espanya”.

🎙️#TebasenElTransistor

“No me gustó cómo se desarrolló el Clásico porque tema político, no me gusta lo que se está viviendo en Cataluña; España no se tiene que sentar a hablar con Cataluña porque Cataluña también es España” pic.twitter.com/cRzXjegAsK

— El Transistor (@ElTransistorOC) December 23, 2019
Una manera de parlar clara, i contundent, com ja ens té acostumats. I ha afegit: “No m’agrada la situació que està passant en aquesta part d’Espanya que és Catalunya”.
Informa:ELNACIONAL.CAT (24-12-2019)

N.de la R.
Si el feixista Tebas no li agrada el Tsunami vol dir que ho està feent bé.Endavant les atxes!

289 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: