BORRELL PERD ELS PAPERS I ABANDONA UNA ENTREVISTA TELEVISADA A ALEMANYA QUAN LI PARLEN DE CATALUNYA

El ministre d’Afers Exteriors, Josep Borrell, ha perdut els papers en una entrevista televisiva i ha abandonat el platĂł a mitja gravaciĂł. El titular d’Exteriors participava en una entrevista a la televisiĂł DW News, un canal de notĂ­cies en anglès de l’emissora internacional alemanya Deutsche Welle.

La pregunta que provoca la reacciĂł del ministre espanyol ĂŠs quan el periodista li demana perquè a Espanya no es debat una reforma constitucional que permeti l’autodeterminaciĂł i Borrell ĂŠs contundent: “perquè no han vingut al CongrĂŠs amb una proposta tal i com van fer els bascos”. A partir d’aquest moment el to de l’entrevista no para de crĂŠixer.

De cop i volta, l’entrevistador recorda a Borrell que un 70% d’espanyols voldria una reforma de la ConstituciĂł i el ministre, amb cara de sorpresa, qĂźestiona el periodista i li exigeix que li digui d’on han sortit aquestes dades. L’entrevistador li contesta que sĂłn dades del CIS espanyol.

“Atureu-vos” diu Borrell

Borrell no pot mĂŠs: “Atureu-vos”, diu el ministre nerviĂłs, “esteu mentint contĂ­nuament”. El dirigent socialista exigeix que es pari de gravar i afegeix que “ja no pot fer mĂŠs això”. Acte seguit Borrell es treu el micròfon de corbata.

Ara bĂŠ, segons explica DW News, desprĂŠs d’una discussiĂł amb els seus ajudants, el ministre espanyol va tornar per acabar l’entrevista. En acabar el programa, Borrell no se’n pot estar i torna a atacar l’entrevistador: “podries fer millor les teves preguntes”, etziba el polĂ­tic instants abans que acabi l’entrevista.

Informa:ELNACIONAL.CAT (28-3-20019)

335 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: