Aix√≠ ho ha explicat en la reuni√≥ de la Mesa que ha tingut lloc aquest dimarts al mat√≠, on ha posat de relleu que en els informes del ministeri sobre les delegacions catalanes, ja titllat de ‘Borrellgate’, hi havia correus seus que parlaven d’una reuni√≥ amb un diputat escoc√®s per fer una visita al Parlament d’aquest pa√≠s.

Costa considera que, com que la visita finalment no es va acabar realitzant ni es va comunicar a la delegaci√≥ catalana al Regne Unit, aquesta informaci√≥ no podia ser coneguda pel Ministeri d’Exteriors dirigit per¬†Josep Borrell, per la qual cosa¬†considera que podrien haver interceptat i espiat el seu correu del Parlament.

Per aix√≤, ha demanat a la Mesa que es realitzi una auditoria del correu electr√≤nic de la cambra per detectar possibles problemes de seguretat i evitar-los. La resta de grups hi ha¬†estat d’acord.¬†Ara els serveis inform√†tics de la cambra comprovaran que no hi hagi “fuites” en el sistema i¬†despr√©s s’estudiar√† si cal fer una escombrada per detectar una possible intervenci√≥.

Informa:ELNACIONAL.CAT (16-7-2019)