BOYE ADVERTEIX :” JUTGEN TORRA PER APARTAR-LO DEL CÀRREC DE PRESIDENT “

L’advocat Gonzalo Boye ha advertit en declaracions al programa Tot es mou de TV3 que dilluns jutjaran el president Quim Torra “amb la intenció d’apartar-lo del càrrec”. Boye ha insistit que això és “una anomalia democràtica”, perquè el mandatari català va ser escollit democràticament.

“Molta gent té la sensació que el judici ja està resolt, i que la sentència és condemnatòria. Això no parla gaire bé d’un judici que encara no ha començat. Evidentment, és una anomalia democràtica que a un mandatari en exercici, escollit democràticament, se’l jutgi amb la intenció d’apartar-lo del càrrec”, ha insistit.

📺 @boye_g a @totesmoutv3: “Molta gent té la sensació que el judici ja està resolt, i que la sentència és condemnatòria. És una anomalia democràtica que a un mandatari en exercici, escollit democràticament, se’l jutgi amb la intenció d’apartar-lo del càrrec”#TotEsMouTV3 pic.twitter.com/zi1ORPSMf7

— Junts per Catalunya 🎗 (@JuntsXCat) November 15, 2019
Segons Boye, com que formalment el judici és per haver mantingut el llaç groc a la façana del Palau de la Generalitat, apel·lant a la llibertat d’expressió, a la pràctica també s’està jutjant totes les persones que el porten. “La gent ha de tenir clar que en aquest judici es jutjarà a totes les persones que porten el llaç groc”, ha apuntat.

L’advocat ha manifestat que en el judici del president hi ha dos magistrats que no són imparcials, “i així ho hem posat de manifest en la recusació”.
Informa:ELNACIONAL.CAT (16-11-2019)

281 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: