BOYE ADVERTEIX :” JUTGEN TORRA PER APARTAR-LO DEL CÀRREC DE PRESIDENT “

L’advocat Gonzalo Boye ha advertit en declaracions al programa Tot es mou de TV3 que dilluns jutjaran el president Quim Torra “amb la intenciĂł d’apartar-lo del cĂ rrec”. Boye ha insistit que això ĂŠs “una anomalia democrĂ tica”, perquè el mandatari catalĂ  va ser escollit democrĂ ticament.

“Molta gent tĂŠ la sensaciĂł que el judici ja estĂ  resolt, i que la sentència ĂŠs condemnatòria. Això no parla gaire bĂŠ d’un judici que encara no ha començat. Evidentment, ĂŠs una anomalia democrĂ tica que a un mandatari en exercici, escollit democrĂ ticament, se’l jutgi amb la intenciĂł d’apartar-lo del cĂ rrec”, ha insistit.

📺 @boye_g a @totesmoutv3: “Molta gent tĂŠ la sensaciĂł que el judici ja estĂ  resolt, i que la sentència ĂŠs condemnatòria. És una anomalia democrĂ tica que a un mandatari en exercici, escollit democrĂ ticament, se’l jutgi amb la intenciĂł d’apartar-lo del cĂ rrec”#TotEsMouTV3 pic.twitter.com/zi1ORPSMf7

— Junts per Catalunya 🎗 (@JuntsXCat) November 15, 2019
Segons Boye, com que formalment el judici ĂŠs per haver mantingut el llaç groc a la façana del Palau de la Generalitat, apel¡lant a la llibertat d’expressiĂł, a la prĂ ctica tambĂŠ s’estĂ  jutjant totes les persones que el porten. “La gent ha de tenir clar que en aquest judici es jutjarĂ  a totes les persones que porten el llaç groc”, ha apuntat.

L’advocat ha manifestat que en el judici del president hi ha dos magistrats que no sĂłn imparcials, “i aixĂ­ ho hem posat de manifest en la recusaciĂł”.
Informa:ELNACIONAL.CAT (16-11-2019)

167 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: