BRUTAL DOCUMENTAL DE LA TV CONTRA LA GUÀRDIA CIVIL: TV3 NO S’ATREVEIX

Aquest diumenge ETB, la TV pública basca, es torna a ficar dins un vesper. El programa 360 grados d’Eider Hurtado ja ha fet documentals sobre corrupció a la Corona, a Ciudadanos o a Vox. Tots els enemics de bona part de Catalunya han estat assenyalats per ETB mentre TV3 bada. Vicent Sanchis i els seus serveis informatius van tard i acaben comprant els reportatges bascos com els de la Corona o Vox per passar-los per TV3 on han estat èxits apoteòsics d’audiència, superant el 20%. Que TV3 prepari la cartera. Ara ETB s’endinsa en un cau més fosc: la Guàrdia Civil. :

Poco o nada se ha investigado sobre la Guardia Civil, convertida en institución intocable. En @360Grados_ETB hemos preparado una serie de impactantes reportajes.
📺¨La Guardia Civil: ¿un Estado dentro del Estado?” este domingo a las 22.15h en ETB2 #360GuardiaCivil @eitb @Baleuko pic.twitter.com/qXIqx6cB2C

— Eider Hurtado (@EiderHurtado) October 6, 2020
eider hurtado TV3

Eider Hurtado, la nova Cris Puig, TV3

¨La Guardia Civil: ¿un Estado dentro del Estado?”. Com es veu a la prèvia del documental ETB no té pors i aborda la corrupció dins el cos armat amb diferents agents que han presentat denúncies de corrupció que han acabat ocultades. Algunes denunciants temen per la seva vida, que “les suïcidin”. El programa entra de ple en l’anticatalanisme que subjau en la Benemérita i recorda vídeos de gent aclamant policies i guàrdies civils camí de Catalunya a reprimir indepes al crit de A por ellos.

Hi surten Quico Sallés i Pilar Rahola i es recorda el paper del coronel Pérez de los Cobos en la repressió policial, els abusos i els cops de porra l’1-O. Eider Hurtado s’apunta una exclusiva que farà parlar: entrevista Rafael Vera, ex número 2 del ministeri de l’Interior amb Barrionuevo, condemnat per organitzar els GAL. Segons ha pogut saber en exclusiva EN Blau, Rafael Vera va trucar Pérez de los Cobos després que fos cessat per solidaritzar-s’hi. Pérez de los Cobos va ser acusat de tortures. Mai no el van condemnar.
Informa:ELNACIONAL.CAT (8-10-2020)

302 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: