CAMINADA PER LA LLIBERTAT A CATALUNYA DEL NORD

El Comitè de Solidaritat Catalana ha organitzat la seva quarta caminada a Catalunya Nord, que aquest cop s’ha fet al Vallespir. La marxa ha transcorregut entre els Banys d’Arles i Arles, un recorregut accessible per a tota mena de participant per la distància i el poc desnivell.

Amb el lema ‚ÄėCatalunya Nord camina pels drets i llibertats fonamentals‚Äô, la trobada ha denunciat la repressi√≥ de l‚Äôestat espanyol i ha demanat la llibertat dels presos pol√≠tics i el lliure retorn dels exiliats.

Els participants han estat rebuts per Maria Costa, batllessa de Banys d‚ÄôArles, que ha signat el manifest dels batlles nord-catalans que q√ľestionen la just√≠cia espanyola i ha reclamat la creaci√≥ d‚Äôun estat catal√†. ‚ÄėHem de fer entendre a la gent que encara no ho ha ent√®s que Espanya no √©s una democr√†cia‚Äô, ha dit Costa; que ha afegit que Espanya no ha pogut separar-se de la dictadura franquista. Aix√≠ mateix, ha demanat la llibertat dels presos pol√≠tics i l‚Äôaturada de les amenaces als electes del seu. A Arles, els participants de la marxa han lliurat el manifest al batlle, Ren√© Bantoure.
Informa:VILAWEB.CAT (23-8-2020)

154 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: