CAMINADA PER LA LLIBERTAT A CATALUNYA DEL NORD

El Comitè de Solidaritat Catalana ha organitzat la seva quarta caminada a Catalunya Nord, que aquest cop s’ha fet al Vallespir. La marxa ha transcorregut entre els Banys d’Arles i Arles, un recorregut accessible per a tota mena de participant per la distància i el poc desnivell.

Amb el lema ‘Catalunya Nord camina pels drets i llibertats fonamentals’, la trobada ha denunciat la repressió de l’estat espanyol i ha demanat la llibertat dels presos polítics i el lliure retorn dels exiliats.

Els participants han estat rebuts per Maria Costa, batllessa de Banys d’Arles, que ha signat el manifest dels batlles nord-catalans que qüestionen la justícia espanyola i ha reclamat la creació d’un estat català. ‘Hem de fer entendre a la gent que encara no ho ha entès que Espanya no és una democràcia’, ha dit Costa; que ha afegit que Espanya no ha pogut separar-se de la dictadura franquista. Així mateix, ha demanat la llibertat dels presos polítics i l’aturada de les amenaces als electes del seu. A Arles, els participants de la marxa han lliurat el manifest al batlle, René Bantoure.
Informa:VILAWEB.CAT (23-8-2020)

286 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: